Har du frågor? Ring 040 262600
 

Lamellgardiner - den attraktiva gardinen för stora fönster


Lamellgardiner är en kombination av estetik och funktionalitet. De svagt vajande lameller skapar ett dekorativ spel av färger och ljus.
Lamellgardiner är en modern kombination av läcker estetik och smart funktionalitet. Till skillnad från persienner monteras lamellgardiner lodrätt ner mot golvet, vilket gör de eleganta lamellerna lätta att manövrera från alla håll. De svagt vajande lamellerna skapar ett dekorativt spel av färger och ljus. En lamellgardin kan ensamt förhöja den estetiska känslan av ett rum, och med genomtänkt belysning blir gardinen också oslagbar under de mörkare timmarna av dygnet. Vi erbjuder lamellgardiner i många olika färger och modeller, alltid till ett bra pris.
Den tid då vi enbart hade att välja mellan traditionella rullgardiner eller persienner som sol- och insynsskydd för våra fönster är sedan länge förbi. Lamellgardiner som sol- och insynsskydd är ett extra hett alternativ när det är dags att få bukt med ljusinsläppet i det offentliga eller privata rummet. Lamellgardiner inbringar hemtrevnad, elegans och arbetsro. Gardinen består av vertikala lameller, det vill säga tunna skivor, som styrs av ett snöre, en kedja eller en elmotor. Lamellgardiner är särskilt fördelaktiga tack vare dess höga flexibilitet som gör det enkelt att reglera vinklarna på lamellerna. På så vis leker du snabbt fram den grad av ljusinsläpp som du önskar just för dagen eller stunden. Låt solen vara din vän vars värmande ljusstrålar aldrig blir någon irritation utan istället en alltid positiv kraft som du - tillsammans med lamellgardinens flexibla ljusfiltrering - alltid råder över. Lamellgardiner är dessutom också oftast ett billigare alternativ än modellens träiga motsvarighet: träpanelen.

Lamellgardiner som insynsskydd blir allt mer populära för ordinära lägenheter och hus, men är lika kända som det naturliga valet av sol- och insynsskydd för stora, rektangulära fönster i kontor, konferensrum, banker, hotell, festlokaler eller auditorium. Inte minst också på grund av lamellgardinens mycket exklusiva men samtidigt väldigt behagliga karaktär. Lamellgardiner fungerar dock jättebra även för snedare fönsterformer såsom trapets- och triangelformade fönster. När det gäller tillämpningen av särskilda tyger/vävar brukar man säga att flamskyddande och antibakteriella material finner sin tillämpning främst inom den offentliga sektorn. Läs gärna mer om materialens tillämpbarhet i våra guider eller kontakta oss för mer information.
Låt oss nu för tydlighetens skull enkelt sammanfatta varför du bör välja lammellgardiner som sol- och insynsskydd och/eller som estetisk förhöjning:

  • Lamellgardiner är både smarta och riktigt snygga sol- och insynsskydd
  • Lamellgardiner skapar en lyxig känsla av trevnad och ro för privata och offentliga rum
  • Lamellgardiner ger dig friheten att kontrollera solen efter stundens behov

Lamellgardiner på nätet - låt oss guida dig

Att handla lamellgardiner på nätet anser vi på Sunlux24 ska vara enkelt, tryggt och inspirerande. Därför erbjuder vi våra kunder mycket utförliga mätnings- och monteringsguider för alla våra olika modeller av lamellgardiner. Vi erbjuder dig också möjligheten att beställa hem gratis tygprover, något som vi varmt rekommenderar dig att göra för att undvika onödiga misstag. Gardiner, både som dekoration och insynsskydd, utgör en viktig funktion i varje rum. De ska bidra till att skapa harmoni för varje tid och rum. Låt därför ditt individuella val av lamellgardiner omsorgsfullt få värka fram med hjälp av vår kunskap och handledning.

Ditt val av gardin förenklas dessutom ytterligare med hjälp av vår 9 steg stora beställnings-konfigurator, som hjälper dig igenom beställningsprocessen genom att ta hänsyn till alla tänkbara förutsättningar och detaljer. Våra lamellgardiner är tillgängliga i två olika lamellbredder: 127 mm eller 89 mm. Lamellerna manövreras med en kulkedja, men det finns också möjlighet att få lamellerna motorstyrda. Förutom en mängd olika tyger och färger erbjuder vi även lamellgardiner med fototryck. Du har därmed möjligheten att med hjälp av vår guidning forma en helt originell lamellgardin efter dina egna önskningar och preferenser. Tag hjälp av vår konfigurator för att laborera med, och inspireras av, vårt breda utbud av lamellgardiner. Med konfiguratorn ser du också enkelt priserna för våra olika modeller, tillbehör och diverse estetiska alternativ. Tveka heller aldrig att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi står alltid beredda att svara på frågor och erbjuda dig snabba kostnadsförslag.

Välkommen att börja utforska vår stora kollektion av lamellgardiner!
-20%
från
468,00 kr
inkl. Moms exkl. frakt
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att välja önskade mönstret.
Hur beställer man?
Valet skers med hjälp av konfiguratorn och innehåller 9 enkla steg, bland annat:
1
Välj fönsterform

2
Välj system färg

3
Välj montering typ

4
Välj lamellbredd

5
Välj lamellfärg

6
Välj betjäning

7
Ange dimensioner

Följ mätning instruktioner.
Se hur Du ska mäta rätt
Har du frågor?
040 262600