Plissegardin XL

Plissegardin XL

gammalt pris 739,80 kr
från 591,84 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 4 modeller
  • ca 40 olika vävar
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
-20%

XL plissegardinder – perfekta för stora fönster

Ett vanligt problem som man kan stöta på när man väljer solskydd är att välja rätt produkt för rummets karaktär och särskilt att hitta en som passar stora fönsterytor. De flesta av de tillgängliga modellerna uppfyller inte dina krav när det gäller mått? SunLux24-erbjudandet omfattar XL plissegardiner, tillgängliga i stora storlekar (t.ex. plissegardin 180 cm eller 240 cm).

Varför är det värt att välja plissegardiner?

Plissegardin 240 cm (och andra av våra XL plissegardiner) är en mycket modern form av solskydd, som tack vare en rik samling tyger och olika styrmöjligheter ger utmärkt skydd mot solen och nyfikna ögon samt tar hand om både din integritet och tillräckligt med solljus/skuggning av rummet.

Standard plissegardiner har den nackdel att de är ganska begränsade i sina maximala dimensioner. Kundernas intresse för plissegardiner som passar stora fönsterytor resulterade i introduktionen av XL plissegardiner i Sunlux24-erbjudandet.

Denna mycket moderna och innovativa produkt kan tillverkas enligt önskade mått, även för större fönster. XL plissegardiner har samma fördelar som deras mindre motsvarigheter, och deras veck ger produkten en unik, dekorativ karaktär.

I SunLux24-erbjudandet finns olika gardindimensioner (t.ex. plissegardin 180 cm ska lämpa sig väl för större balkongfönster eller fönster med utsikt över terrassen). Plissegardiner för stora fönster tar fördelarna med sina mindre motsvarigheter och betonar dessutom deras ovanliga karaktär genom ett tyg med en bredd på 50 mm

Plissegardin 100 x 200: solskydd och stiligt utseende på rummet

Nu kan du njuta av det perfekta komplementet till fönsterfasaden som skapar en fantastisk effekt. Plissegardiner 240 cm (och andra stora dimensioner) vinner med vanliga gardiner tack vare tyger definierade av tre indikatorer:

  • absorption,
  • genomsläpplighet
  • och reflektion av solljus.

Med rätt val av tygegenskaper får du optimalt skydd mot solen, även i de rum där det på grund av fönstrenas stora storlek har varit svårt att kontrollera optimalt solljus hittills.

XL plissegardiner - lösning för hem, kontor och industrianläggningar

Våra plissegardiner är perfekta för alla fönsterformar och -typer. På grund av deras funktionalitet och breda tygegenskaper (såsom motståndskraft mot antändning), är våra plissegardiner lämpliga för lägenheter, kontor eller industrianläggningar. Alla plissegardiner kan köpas i vår butik i XL-storlek.

Plissegardiner, särskilt dessa för stora fönster är en utmärkt lösning för stora utrymmen, de smälter perfekt in i fönsterfasaden och skapar en fantastisk effekt.

Kolla utbudet av XL plissegardiner i SunLux24-butiken!

Andra produkter