Plissegardin XL

Plissegardin XL

gammalt pris 739,80 kr
från 591,84 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 4 modeller
  • ca 40 olika vävar
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
-20%

XL plissegardinder – perfekta för stora fönster

Ett vanligt problem som man kan stöta på när man väljer solskydd är att välja rätt produkt för rummets karaktär och särskilt att hitta en som passar stora fönsterytor. De flesta av de tillgängliga modellerna uppfyller inte dina krav när det gäller mått? SunLux24-erbjudandet omfattar XL plissegardiner, tillgängliga i stora storlekar (t.ex. plissegardin 180 cm eller 240 cm).

Varför är det värt att välja plissegardiner?

Plissegardin 240 cm (och andra av våra XL plissegardiner) är en mycket modern form av solskydd, som tack vare en rik samling tyger och olika styrmöjligheter ger utmärkt skydd mot solen och nyfikna ögon samt tar hand om både din integritet och tillräckligt med solljus/skuggning av rummet.

Standard plissegardiner har den nackdel att de är ganska begränsade i sina maximala dimensioner. Kundernas intresse för plissegardiner som passar stora fönsterytor resulterade i introduktionen av XL plissegardiner i Sunlux24-erbjudandet.

Denna mycket moderna och innovativa produkt kan tillverkas enligt önskade mått, även för större fönster. XL plissegardiner har samma fördelar som deras mindre motsvarigheter, och deras veck ger produkten en unik, dekorativ karaktär.

I SunLux24-erbjudandet finns olika gardindimensioner (t.ex. plissegardin 180 cm ska lämpa sig väl för större balkongfönster eller fönster med utsikt över terrassen). Plissegardiner för stora fönster tar fördelarna med sina mindre motsvarigheter och betonar dessutom deras ovanliga karaktär genom ett tyg med en bredd på 50 mm

Plissegardin 100 x 200: solskydd och stiligt utseende på rummet

Nu kan du njuta av det perfekta komplementet till fönsterfasaden som skapar en fantastisk effekt. Plissegardiner 240 cm (och andra stora dimensioner) vinner med vanliga gardiner tack vare tyger definierade av tre indikatorer:

  • absorption,
  • genomsläpplighet
  • och reflektion av solljus.

Med rätt val av tygegenskaper får du optimalt skydd mot solen, även i de rum där det på grund av fönstrenas stora storlek har varit svårt att kontrollera optimalt solljus hittills.

XL plissegardiner - lösning för hem, kontor och industrianläggningar

Våra plissegardiner är perfekta för alla fönsterformar och -typer. På grund av deras funktionalitet och breda tygegenskaper (såsom motståndskraft mot antändning), är våra plissegardiner lämpliga för lägenheter, kontor eller industrianläggningar. Alla plissegardiner kan köpas i vår butik i XL-storlek.

Måttagningsinstruktioner för plissegardiner

Vid val av plissegardiner är det viktigt att de passar in i fönstret där de ska monteras. Det är inte alltid som gardiner passar till våra fönster då det finns en uppsjö av fönster med olika form och mått. Det går att anpassa plissegardiner XL till fönstret oavsett om det är ett mindre 180 cm fönster eller ett större som är 240 cm. Dessa är endast exempel på mått på fönster och självklart går det att ordna en plissegardin med ett valfritt mått. Därför är det viktigt att mäta fönstrets storlek och skicka in informationen om dimensionen till oss så att vi kan ta fram en plissegardin som motsvarar måtten.

Mörkläggande plissegardin XL

Oavsett vilken plissegardin som du väljer så kan du anpassa den efter dina behov. Den kan både skydda ditt utrymme mot solljus och vara mörkläggande. Det går också bra att ordna så att plissegardinen släpper igenom solljus och lyser upp utrymmet och skapar integritet genom att skydda dig från blickar utanför. Beroende på om du behöver plissegardinen för kontor, hem eller industri kommer vi anpassa den efter dina behov.

Så mäter du ditt fönster

Innan man väljer sin plissegardin vare sig det är en stor plissegardin eller en bred plissegardin, så är det viktigt att mäta fönstret som den ska sitta på. Det är viktigt att mäta både längden och höjden så att vi kan ordna med en plissegardin som passar dina behov.

Oavsett om du behöver plissegardinen XL till ditt hem, kontoret eller till en industrilokal, har vi både breda plissegardiner, stora plissegardiner eller små plissegardiner som är anpassade efter dina behov. Både det vanliga fönstret eller balkongdörren kan täckas med en plissegardin. Din plissegardin kommer att anpassas på millimetern.

Priset på Plissegardiner

Vi har fyra stycken modeller av plissegardiner som du kan välja mellan med 40 olika vävar. Oavsett vilken färg eller modell som du väljer på plissegardinen så startar priset från 591,84 kr inklusive moms. Priset varierar beroende på storleken och bredden och vilken modell man väljer. Du kommer att erhålla ett prisförslag innan och gardinen kommer att anpassas efter dina behov.

Plissegardiner, särskilt dessa för stora fönster är en utmärkt lösning för stora utrymmen, de smälter perfekt in i fönsterfasaden och skapar en fantastisk effekt.

Kolla utbudet av XL plissegardiner i SunLux24-butiken!

Andra produkter