Har du frågor? Ring 040 262600
 

Rullgardin - ett tidlöst skydd mot oönskad sol och insynI vår webbshop kan ni beställa måttanpassade rullgardiner. Här beställer ni skräddarsydda produkter online. Vår online-konfigurator guidar er steg för steg genom beställningsprocessen.
Rullgardiner är effektiva solskydd för stunder när solens strålar är oönskade. En rullgardin utgör också ett tryggt skydd mot oönskad insyn, för såväl sovrummet som kontoret. Vi erbjuder måttanpassade rullgardiner i ett brett urval av tyger vilket möjliggör för oss att tillverka personliga och billiga rullgardiner efter våra kunders specifika önskemål. Vår personligt anpassade försäljning av rullgardiner stärks inte minst av det faktum att vi också erbjuder rullgardiner med fototryck.

Bland våra erbjudanden hittar ni frihängande rullgardiner, rullgardiner med monteringsprofil samt rullgardiner i aluminiumkassett. Våra rullgardiner kan dessutom utrustas med styrlinor, som gör det möjligt att behålla hela längden av rullgardinen på samma avstånd från fönstret. En kulkedja av plast är den allra vanligaste betjäningen av rullgardiner. Våra kulkedjor finns tillgängliga i matchande färger till andra komponenter. Det finns också möjlighet att beställa rullgardiner med metallkedja eller motorstyrda rullgardiner. Eftersom vi hela tiden strävar efter att utvecklas och alltid tar fasta på våra kunders förväntningar och önskemål har vi på allmän begäran även infört batteridrivna rullgardiner. Med denna moderna lösning kan våra kunder därmed njuta av ett motorstyrt solskydd i form av en rullgardin som inte kräver någon inbyggd elstation. En rullgardin med batterimotor är en fräsch och festlig nyhet som laddas lika enkelt som en mobiltelefon. Användningstiden för dessa batteridrivna rullgardinsmotorer beror förstås på hur intensivt rullgardinen används, men en laddning räcker i regel för några månaders användning.

Vår kollektion av rullgardiner tillhör en av våra allra bredaste kollektioner, med rullgardiner i en mängd olika färger och mönster. Med detta utbud hittar ni utan svårigheter snart en rullgardin som är anpassad efter just er interiör och just era förväntningar. För att söka efter enskilda egenskaper föreslår vi att ni under beställningsprocessen använder vårt tygfilter. Med detta tygfilter finner ni tyger med olika egenskaper såsom mörkläggande tyger, flamsäkra tyger, fuktavvisande tyger med mera. Ni väljer också mella täta, halvtransparenta eller transparenta vävar. Vilket tyg ni än söker, kommer ni att hitta det med hjälp av detta tygfilter. Med detta sagt, när och var lämpar sig dessa olika typer av vävar? Mer information om detta finner ni i våra utförliga guider, sammanfattningsvis kan man säga att en så kallad blackout-rullgardin gör sig utmärkt i sovrummet där en total mörkläggning önskas, medan rullgardiner av halvtransparenta eller transparenta tyger däremot fungerar lika bra som solskydd eller som trevlig fönsterdekoration

Personliga rullgardiner från Sunlux24

På grund av det stora intresset för rullgardiner med fri grafik har vi infört rullgardiner med fototryck. Med andra ord har ni möjlighet att beställa en ytterst personlig rullgardin, en som ingen annan har! För att tillverka en rullgardin med fototryck använder vi sublimeringsteknik, vilket innebär att färgen tränger direkt in i tyget. Ett sådant tryck är mycket hållbart och bleknar inte med tiden. Alla färger som vi använder har dessutom nödvändiga certifikationer, så att de tryggt ska kunna användas även i barnkammaren. Våra rullgardiner med tryck skiljer sig inte från våra övriga rullgardiner, förutom att de är berikade med sitt fina bildtryck. Våra fototryck passar även för mörkläggande tyger. För att skapa fototryck på mörkläggande blackoutgardiner används en särskild UV-tryck-teknik.

Att köpa rullgardiner på nätet ska vara inspirerande och enkelt. Därför erbjuder vi en utförlig mätnings- och monteringsguide för alla våra olika gardinmodeller. Tag hjälp av den för att undvika onödiga felval. Utnyttja med fördel också möjligheten att beställa hem gratis tygprover för optimalt beställningsunderlag, något vi varmt rekommenderar.
Våra rullgardiner monteras enkelt på väggen, i taket eller på fönsterkarmen. Som tillval erbjuder vi också klämfix-rullgardiner, som enkelt kan fästas med klämbeslag på fönsterramen. Alla våra produkter levereras tillsammans med monteringsfästen, vänligen gör därför ert val av monteringssätt noga under beställningsprocessen. Under beställningsprocessen tar vår konfigurator hand om alla nödvändiga detaljer och förutsättningar för att din beställning ska bli så exakt som möjligt.

Välkommen att utforska vårt stora utbud av billiga rullgardiner!
-20%
Rullgardiner Basic
från 138,24 kr
inkl. Moms exkl. frakt
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%
Rullgardiner Premium
från 209,92 kr
inkl. Moms exkl. frakt
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att välja önskade mönstret.
Hur beställer man?
Valet skers med hjälp av konfiguratorn och innehåller 5 enkla steg, bland annat:
1
Välj betjänings sida

2
Välj tyg

3
Välj komopnenters färg

4
Välj montering

5
Ange dimensioner

Följ mätning instruktioner.
Se hur Du ska mäta rätt
Har du frågor?
040 262600