Rullgardin mini

Rullgardin mini

gammalt pris 232,00 kr
från 197,20 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 2 modeller
  • 5 komponent färger
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • cirka 300 olika vävar
-15%

Rullgardin mini - en tidlös klassiker med en modern twist

Praktiska, funktionella, samtidigt otroligt eleganta och visuellt attraktiva - det här är de viktigaste egenskaperna som beskriver vår rullgardin mini. Produkterna som finns i vårt erbjudande kombinerar klassisk med modernitet och originalitets uttryck. Detta gör dem i sin tur perfekta för alla interiörer, vilket ger den en unik och enastående karaktär.

Rullgardin för små fönster

Små fönster som finns i ditt hem oavsett om de är i badrummet eller på vinden kan utrustas med små rullgardiner. En rullgardin till små fönster passar alla typer av mindre fönster där solljus behöver regleras. Rullgardiner för små fönster kommer i en uppsjö av olika färger och tyger som kan anpassas efter just ditt utrymmes behov. Samtliga små rullgardiner som beställs hos Sunlux24.se kommer med nödvändiga monteringstillbehör för enkel montering till fönsterkarmen.

Eftersom små fönster finns i flera olika miljöer som badrum, vindutrymmen, stugor eller kök så har materialen och egenskaperna av rullgardiner för små fönster anpassats efter dessa behov. Det går att beställa rullgardiner för små fönster som är fuktbeständiga vilket är väldigt viktigt för badrumsutrymmen. Dessutom är de små rullgardinerna också oantändliga som är en viktig egenskap i köket där det finns brandrisk.

Rullgardin för små fönster ser till att solljus släpps fram så att man slipper den bländade solen tack vare dess mörkläggande egenskaper och ger din interiör ett snyggt utseende. Satsa på SunLux24 rullgardin för små fönster du också för att upptäcka möjligheterna som gardinerna ger till ditt fönster.

Små rullgardiner måttbeställda - mycket att välja mellan

Det kan vara svårt att skapa den perfekta fönsterdekorationen. För att undvika det och minimera risken för fel arrangemang, bestämde vi oss för att göra denna uppgift enklare för våra kunder. Av denna anledning hittar du i vår butiks erbjudande två modeller av rullgardin små fönster - en klassisk och en rumslig - tillgängliga i flera färgversioner: vitt, silver, beige och brunt.

Men färger är inte allt. Tyget som små persienn är gjord av är mycket viktigt för dess funktionalitet. När man väljer en specifik modell är frågor såsom mängden genomsläppt ljus, icke-antändlighet och motståndskraft mot fukt extremt viktiga.

Eftersom det kan vara lite problematiskt att utvärdera dessa faktorer online erbjuder vi gratis tygprover. På så sätt kan du personligen att bedöma om materialet överensstämmer med beskrivningen och uppfyller dina förväntningar. Detta i sin tur hjälper att skapa ett drömarrangemang och ge det en unik, enastående karaktär.

Små persienner - en lösning för flera år och för frekventa förändringar

Bra utrustningselement är de som behåller sin användbarhet även efter många års användning. Vi känner till detta behov av erfarenhet, varför alla produkter som finns i vårt erbjudande garanterar en lång och pålitlig livslängd. Å andra sidan är rullgardin mini måttbeställd den bästa lösningen för alla som älskar förändringar och ofta experimenterar med arrangemang. Hur är det möjligt?

Allt tack vare den enkla och intuitiva monteringen. För att sätta på små rullgardiner ska man bara rengöra fönsterkarmen noggrant och fästa kassetterna med styrningar. Färdigt! Den lika effektiva demonteringen av produkten gör att du enkelt kan ta bort dem när som helst och installera nya modeller. Detta i sin tur gör att man snabbt och effektivt kan förändra interiörens karaktär utan att utföra dyra och långa reparationer.

Rullgardin mini, dvs. enkel form och rikt uttryck

Ett relativt vanligt problem som gör det svårt att skapa ett drömarrangemang är den lilla eller otillräckliga storleken på rummet. Från och med idag behöver det dock inte vara ett hinder. Standard rullgardin mini tar mycket mindre plats är andra skydd. Tack vare detta är de perfekta för små rum, kök, badrum och allt där varje centimeter ledigt utrymme är viktigt.

Samtidigt som de sparar utrymme och kostnader garanterar rullgardin små fönster en rik effekt och nästan oändliga arrangemangsmöjligheter. Detta gör att de produkter som finns i vårt erbjudande är ett oersättligt förslag för människor som värdesätter professionalism och högsta kvalitet i interiören.

Andra produkter