Har du frågor? Ring 040 262600
 

Rullgardin Mini


Rullgardin mini är en perfekt lösning för de som uppskattar klassik och samtidigt modernitet. Vår produkt kombinerar dessa två funktioner. Den har samma funktionalitet som vanlig rullgardin och samtidigt kan man njuta av dess moderna design.Ytterliggare fördel är enkelt montering utan borrning. Val av tyger i alla möjliga kulörer samt bred urval av komponentfärgen kommer att tillfredställa även de mest krävande.

Modeller

I vårt erbjudande hittar ni två modeller av rullgardin mini, den klassiska modellen samt rumsliga. Skillnaden mellan de två modeller är form av sidokanaler.

Betjäning

Rullgardinen regleras med hjälp av klassisk kulkedja, som monteras till vänster eller höger enligt beställning.

Tyger

Rullgardiner har en av bredaste tygkollektioner. Utan svårigheter hittar ni vävar som passar er interiör och fyller era förväntningar. Man kan sortera tyger enligt olika egenskaper, så som ljusinsläppet, flamsäkerhet eller fuktavvisning. Vi rekommenderar att beställa gratis tygprover, som låter er hitta den bästa.

Färger

Kassett och sidokanaler är tillgänliga i följande färger: vit, silver, beige och brun.Dessutom finns det också möjlighet att välja trälika kulörer: nöt, guld ek, mahogny, ljus ek, körsbärsfärg. Ändskydd samt kulkedja är anpassade till kassettfärg och är tillgänliga i: vit, grå, beige och brun. Under beställningsprocessen kan ni se hur vissa komponenter passar varandra.

Montering

Rullgardiner mini monteras genom att klistra kassett och sidokanaler på fönsterram. Var vänlig och torka fönsterram noggrant innan montering. Annars försämras vidhäftning och nästa montering av produkten kan vara besvärlig.

-20%
Rullgardin mini
od 194,88 SEK
Vi rekommenderar att beställa gratis tygprover.Vänligen klicka här, för att gå till din beställning.
Produktkonfiguration är enklare än du tror:
Här beställer du önskad produkt i några enkla steg:
1
Välj modell

2
Välj reglagesida

3
Välj tyg

4
Välj komponentsfärg

5
Välj monteringssätt

6
MÅttagning

Vänligen mät ditt fönster noggrant.
Läs vår måttagningsanvisning.
Har du frågor?
040 262600