Rullgardin mini

Rullgardin mini

gammalt pris 250,56 kr
från 200,45 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 2 modeller
  • 5 komponent färger
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • cirka 300 olika vävar
-20%

Rullgardin mini - en tidlös klassiker med en modern twist

Praktiska, funktionella, samtidigt otroligt eleganta och visuellt attraktiva - det här är de viktigaste egenskaperna som beskriver vår rullgardin mini. Produkterna som finns i vårt erbjudande kombinerar klassisk med modernitet och originalitets uttryck. Detta gör dem i sin tur perfekta för alla interiörer, vilket ger den en unik och enastående karaktär.

Små rullgardiner måttbeställda - mycket att välja mellan

Det kan vara svårt att skapa den perfekta fönsterdekorationen. För att undvika det och minimera risken för fel arrangemang, bestämde vi oss för att göra denna uppgift enklare för våra kunder. Av denna anledning hittar du i vår butiks erbjudande två modeller av rullgardin små fönster - en klassisk och en rumslig - tillgängliga i flera färgversioner: vitt, silver, beige och brunt.

Men färger är inte allt. Tyget som små persienn är gjord av är mycket viktigt för dess funktionalitet. När man väljer en specifik modell är frågor såsom mängden genomsläppt ljus, icke-antändlighet och motståndskraft mot fukt extremt viktiga.

Eftersom det kan vara lite problematiskt att utvärdera dessa faktorer online erbjuder vi gratis tygprover. På så sätt kan du personligen att bedöma om materialet överensstämmer med beskrivningen och uppfyller dina förväntningar. Detta i sin tur hjälper att skapa ett drömarrangemang och ge det en unik, enastående karaktär.

Små persienner - en lösning för flera år och för frekventa förändringar

Bra utrustningselement är de som behåller sin användbarhet även efter många års användning. Vi känner till detta behov av erfarenhet, varför alla produkter som finns i vårt erbjudande garanterar en lång och pålitlig livslängd. Å andra sidan är rullgardin mini måttbeställd den bästa lösningen för alla som älskar förändringar och ofta experimenterar med arrangemang. Hur är det möjligt?

Allt tack vare den enkla och intuitiva monteringen. För att sätta på små rullgardiner ska man bara rengöra fönsterkarmen noggrant och fästa kassetterna med styrningar. Färdigt! Den lika effektiva demonteringen av produkten gör att du enkelt kan ta bort dem när som helst och installera nya modeller. Detta i sin tur gör att man snabbt och effektivt kan förändra interiörens karaktär utan att utföra dyra och långa reparationer.

Rullgardin mini, dvs. enkel form och rikt uttryck

Ett relativt vanligt problem som gör det svårt att skapa ett drömarrangemang är den lilla eller otillräckliga storleken på rummet. Från och med idag behöver det dock inte vara ett hinder. Standard rullgardin mini tar mycket mindre plats är andra skydd. Tack vare detta är de perfekta för små rum, kök, badrum och allt där varje centimeter ledigt utrymme är viktigt.

Samtidigt som de sparar utrymme och kostnader garanterar rullgardin små fönster en rik effekt och nästan oändliga arrangemangsmöjligheter. Detta gör att de produkter som finns i vårt erbjudande är ett oersättligt förslag för människor som värdesätter professionalism och högsta kvalitet i interiören.

Andra produkter