Plissegardiner

Plissegardiner Basic

gammalt pris 376,00 kr
från 319,60 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 130 olika vävar att välja
  • för rektangulära fönster
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Plissegardiner Premium

gammalt pris 564,00 kr
från 479,40 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 500 olika vävar att välja
  • för rektangulära samt formade fönster
  • förstärkt profil
  • känt varumärke Cosiflor
  • produkten skräddarsydd till mm
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Plissegardiner - komfort och skydd utan begränsningar

Fönsteröverdrag spelar en extremt viktig roll i inredningen. De förskönar inte bara utrymmet utan skyddar framför allt mot oönskat ljus och förbipasserande blickar. Tidigare användes gardiner och draperier för detta ändamål, idag används mer funktionella lösningar allt oftare. Plissegardiner fungerar väl i en modern inredning och ger alla boenden bekväma förhållanden för sömn, avkoppling och arbete.

Plissegardin mörkläggande - ett praktiskt skydd till alla interiörer

En hel del människor utvärderar fönsterdekorationer med avseende på dess praktiska egenskaper och hållbarhet. Plissegardiner från Sunlux24.se kommer att snabbt få erkännande av denna del av boenden. De är gjorda av högkvalitativa material och med hänsyn till varje detalj.

Dessa typer av överdrag är mycket funktionella. Plissegardin mörkläggande låter att justera ljusintensiteten efter behov och förhållanden utanför.

Det som skiljer plissegardiner från andra överdrag är möjlighet att täcka både hela glasrutan och endast ett valt fragment. Om man bara täcker fönstrets nedre del kan man få en helt intim miljö utan att förlora naturligt ljus - det är en perfekt lösning för lägenheter på bottenvåningen eller ett badrum.

Efter att ha täckt fönstret uppifrån kommer man fortfarande att kunna titta på trädgården eller gatan, samtidigt som man får skydd mot solen - plissegardiner fungerar bra i vardagsrummet och kontoret.

plisegardin

Plissegardiner Basic och Premium - kvalitet efter behov

Plissegardiner tillgängliga hos oss finns i två kategorier: prisvärd Basic-variant och exklusiva Premium-modeller.

I den första varianten hittar man plissegardin måttbeställd för rektangulära fönster, utrustade med två skenor som gör det möjligt att flytta materialet i båda riktningar (upp och ner). Det är värt att titta på modeller med tre rörliga skenor, som gör att man kan kombinera två material och därmed få optimal komfort under dagen och natten.

Om du letar efter ett skydd för fönster med en båge eller för modern glasfönster av icke-standardform, föreslår vi att du överväger Premium Cosiflor-plissegardiner. Förutom gardiner för rektangulära fönster har vår webbutik atypiska plissegardin utan att borra, som är lämpliga för trapetsformade, triangulära fönster och horisontellt monterade fönster. Det är inte allt! På Sunlux24.se erbjuder vi också plissegardin mörkläggande med eldrift, styrda med en knapp eller fjärrkontroll - den här lösningen fungerar särskilt i företaget och med omfattande glasrutor hemma.

I vår butik finns också plissegardiner som drivs av en snöre eller kulkedja samt med dekorativa handtag. Några varianter har också styrningar som gör det lättare att flytta gardinen och förhindrar att materialet fladdrar i vinden, även med fönstret lutat.

plisegardin

Plissegardin måttbeställd - hundratals tyger att välja mellan

För att beställa plissegardin solskydd ska man bara använda vår intuitiva konfigurator. Detta verktyg gör det lättare att anpassa gardinen som ska uppfylla alla dina förväntningar både praktiskt och visuellt.

Vi tillhandahåller flera hundra olika tyger - bl.a. enhetliga, mönstrade, strukturella, med ett tryck som anges av kunden. Olika grader av ljusgenomsläpplighet (transparent, halvtransparent, dimmad, mörkläggning) gör att man kan få olika effekter - från lätt undertryckande av solljus till fullständig mörkare inredning.

Förutom den karakteristiska “vecket” kan du välja plissegardiner med bikakestruktur. Överdraget i detta tyg uppskattas av våra kunder för den estetiska behandlingen (snören i materialet är inte synliga) och mycket bra skydd mot ljus och hög temperatur.

I konfiguratorn kan man också ta hänsyn till andra egenskaper av plissegardin måttbeställd. Tack vare detta ska skyddet vara bättre anpassat till förhållandena i rummet. För badrum eller vinterträdgård är det värt att beställa tyger som inte absorberar fukt, medan plissegardiner som är motståndskraftiga mot smuts är perfekta för barnrum och kök. Kunder som förväntar sig maximalt skydd mot värme kan välja plissegardin solskydd med metalliserad baksida.

plisegardin

Plissegardiner perfekt anpassade till fönster

På Sunlux24 kan man välja mellan olika färger på skenor och komponenter - enfärgade och träliknande fanér. Tack vare detta kan man enkelt välja en rullgardin för olika typer av fönster (av trä, plast, aluminium) och därmed säkerställa enhetligheten i hela arrangemanget.

Plissegardiner kan monteras permanent på fönsterramen eller in vid rutan - tillbehören som behövs för att fästa skyddet ingår i satsen. Om du föredrar icke-invasiv installation erbjuder vi plissegardiner utan att borra. De monteras på plastkrokar eller limmade vinklar. Vi erbjuder också modeller som monteras i eller utanför fönstret.

Denna praktiska konfigurator med ett omfattande urval av tyger och många andra alternativ är en garanti för att i Sunlux24-webbutiken hittar du plissegardin måttbeställd: anpassad efter fönstertyp, estetiska preferenser och inredningsstil.

Vi uppmuntrar dig att handla!

Mörkläggande plissegardiner från Sunlux24.se som du kan se i din online butik

Plissegardiner är fönsteröverdrag som skyddar mot onödigt solljus i både hemmet och kontoret. Inte nog med det så ser plissegardiner till att din integritet ökas i ditt utrymme. Du kan arbeta i lugn och ro på ditt rum eller kontor utan att oönskade blickar tittar in.

En plissegardin är en modern variant av gardiner och persienner som användes tidigare. Plissegardiner är en modern och estetisk lösning som kan anpassas efter dina behov.

Mörkläggande plissegardiner ser till att solljus inte kommer att störa dig när du arbetar. Du kommer också få en skön sömn utan att solen väcker dig på tidiga morgnar.

Solljusets intensitet skiljer sig från dag till dag och plissegardiner är anpassade efter hur starkt solljuset är den specifika dagen. Plissegardiner kan justeras genom att täcka hela fönsterrutan eller en del av den beroende på läget.

Tack vare den elektriska styrningen av fönstrets täckningsgrad så kan du justera plissegardinens täckningsgrad med hjälp av en fjärrkontroll. Det är också möjligt att göra det med hjälp av en lina som man drar för att uppnå önskad täckning.

Som vi alla vet så finns det en uppsjö av fönsterstorlekar och former. Vissa fönster är stora och fyrkantiga och andra är rektangulära och små. Oavsett storlek eller form så kan vi anpassa efter behov plissegardiner så att de passar just ditt specifika fönster. Då varje interiör är inte den andra lik, så har vi tagit fram material och färger som kommer att samspela med just din interiör. Oavsett om ditt fönster har trär-, aluminium eller plastramar.

Beställ dina plissegardiner från Sunlux24.se nu och säg hejdå till gamla persienner och gardiner och uppgradera ditt utrymme för en mer modern, estetisk och bekväm helhetsupplevelse som kommer att gillas av både dig och dina gäster.

Andra produkter