Har du frågor? Ring 040 262600
 

Plissegardiner för alla fönster


I vår webbutik kan du beställa plisségardiner efter dina önskemål. Vi erbjuder många valmöjligheter som låter dig skapa en individuell plissegardin. I vårt erbjudande väljer du bland plissegardiner premium från Cosiflor eller ett billigare alternativ - plissegardiner basic.
Plissegardiner är det moderna alternativet när du önskar ett lika snyggt som smart val av gardin. En plisségardin kan lite förenklat beskrivas som en veckad rullgardin, bestående av aluminiumskenor med plisserade tygbitar emellan.
Det som verkligen utmärker en plisségardin - det som är den här gardinens stora fördel - är dess utmärkta textilegenskaper, som kan sammanfattas utifrån 3 parametrar: transmission, reflektion och absorption. Det betyder att plisségardiner fungerar som mycket starka och högt anpassningsbara sol- och insynsskydd. Oavsett om du vill använda din plissegardin för mörkläggning eller för en ren estetisk förhöjning av ditt hem eller din arbetsplats, hittar du alltid rätt plisségardin här hos oss på Sunlux24.se. Vi säljer nämligen plissegardiner i olika vävningstätnader beroende på hur du vill att din plissegardin ska vara. Ofta väljs plissegardiner med transparent vävnad om man önskar skapa ett särskilt exklusivt och inbjudande fönster, halvtransparenta vävnader när man önskar lite tydligare insynsskydd och täta vävnader för totalt insynsskydd. Den senare typen är den vi också benämner som mörkläggande plisségardiner, som är särskilt populära i sovrum.
Plissetyget absorberar solljuset mycket bra vilket gör plisségardiner perfekta för individuellt anpassad mörkläggning av alla typer av rum, såväl ditt offentliga kontor som ditt privata vardagsrum. Tygets värmeisolerande förmåga medför också en trevlig termisk komfort. Plisségardiner är dessutom både lätta att rengöra och enkla att manövrera och kan utan problem även användas till takfönster och glasverandor. Låt oss för enkelhetens skull snabbt sammanfatta plisségardinens största fördelar

Plissegardiner har:
  • utmärkta textilegenskaper (absorption, reflektion och transmission)
  • en skön termisk komfort
  • en exklusiv estetik
  • en hög anpassningsförmåga efter användarens önskemål
  • möjligheten att användas främst som estetisk dekoration eller för totala mörkläggningar

Du väljer din plissegardin helt efter tycke och smak då vi tillverkar skräddarsydda plisségardiner efter våra kunders önskemål. Vi har ett brett sortiment av moderna tyger för din personliga inredning. Våra transparenta tyger är härliga alternativ till gardiner och blir fina fönsterdekorationer. Våra halvtransparenta tyger ger optimalt sol- och insynsskydd och en mörkläggande plisségardin släpper i kraft av sin ogenomträngliga baksida inte in något oönskat ljus alls.
Välj och vraka bland våra Plissegardiner Basic som finns i 94 olika kulörer och i komponentfärgerna vit och silver. Våra Plissegardiner Basic kommer med två rörliga lister, som dras både uppifrån och ned eller tvärtom och kan justeras efter önskat läge. Välj annars någon av våra plisségardiner “premium” som finns i 330 olika färger och de fyra komponentfärgerna vit, silver, svart och mässing. Våra premium-plissegardiner tillverkas med Cosiflor-teknik och finns i många olika modeller. Alla är enkla att använda och manövreras beroende på modell med antingen handtag eller snöre.

Plissegardiner på nätet - enkelt och tryggt

Att handla plisségardiner på nätet är alltid enkelt och tryggt hos oss på Sunlux24.se. Med hjälp av vår guidning kommer du snart till rätta med vilken gardin som just du behöver. Vi rekommenderar er varmt att läsa vår utförliga guide för plisségardiner samt beställa hem några gratis tygprover.
Beroende på monteringssätt och modell kan plisségardinen monteras med hjälp av spännskor, clips eller väggvinklar som skruvas fast i fönsterramen. För den som helst slipper att borra föreslår vi klämbeslag, särskilt lämpliga för PVC-fönster.
Vecken i våra Premium- och Basic-modeller är ca 2 cm djupa. Duetter har snörena dolda emellan tygerna och därmed har de inga synliga hål. Våra plisserade tyger benämns som duetter, och för att navigera i vår breda kollektion filtrerar ni er fram till rätt tyg genom att klicka på “sortera tyg enligt olika egenskaper” som ett första steg under beställningsprocessen. Därefter väljer ni “andra egenskaper”. Efter att plissétyget (duette) har valts återstår det bara att välja rätt färg för att slutföra beställningen.
Beställningsprocessen är enkel och skulle du stöta på något besvär finns vi alltid nära till hands via telefon eller mejl.

Välkommen att låta dig inspireras av vårt härliga utbud av plisségardiner och tveka aldrig att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!
-20%
Plissegardiner Basic
från 102,40 kr
inkl. Moms exkl. frakt
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%
Plissegardiner Premium
från 143,36 kr
plissegardiner-cosiflor-logo
inkl. Moms exkl. frakt
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%
Plissegardiner Premium
med fototryck
från 143,36 kr
plissegardiner-cosiflor-logo
inkl. Moms exkl. frakt
Hur beställer man?
Valet skers med hjälp av konfiguratorn och innehåller 5 enkla steg, bland annat:
1
Välj modell

2
Välj tyg

3
Välj komponenters färg

4
Välj montering

5
Ange dimensioner

Följ mätning instruktioner.
Se hur Du ska mäta rätt
Har du frågor?
040 262600