Fasadpersienner

Fasadpersienner

gammalt pris 3 193,12 kr
från 2 873,81 kr
inkl. MwSt zzgl. Versandkosten
  • 3 modeller
  • brett urval av färger
  • styrning manuell/motoriserad
  • produkten skräddarsydd till mm
-10%

Fasadpersienner – en perfekt värmeisolering

Fasadpersienner (utomhus) är den mest moderna lösningen för våra hem. De passar perfekt in i de nuvarande energibesparande trenderna och uppfyller alla standarder och höga krav på modernt byggande. De garanterar termisk, optisk och akustisk komfort under hela året och skyddar inte bara mot besvärliga ljusstrålar utan också mot vind och buller från utsidan. Fasadpersienner mot inbrott ökar din säkerhetsnivå genom att möjliggöra fullständig isolering från omvärlden.

Fasadpersienn är en lösning som allt oftare används inom solskydd. Dessutom minskar de inte avsevärt budgeten och garanterar samtidigt utmärkta isoleringseffekter. Den låter att reglera insläpp av ljus och värme till rummet.

Utanpåliggande persienner monterade utanför byggnaden uppfyller bland annat en dekorativ funktion som ger fasaden ett modernt utseende. De lämpar sig väl både för stora kontorsbyggnader och andra stora offentliga byggnader (butiker, restauranger, hotell osv.). De används dock också i vanliga bostadsvillor.

Fasadpersienner – mot inbrott och ljus

Även fönster av bästa kvalitet kan släppa in upp till 80% av solljuset, vilket kan leda till till exempel överdriven uppvärmning av byggnaden. Det visar sig vara besvärligt särskilt när det gäller rum med syd- eller sydöstra exponering, som utsätts för det starkaste solljuset. I så fall ska man tänka på att montera fasadpersienner särskilt för att de utöver deras funktionalitet också har en estetisk funktion och ger ytterligare skydd mot inbrott, vilket är viktigt särskilt när det gäller butiker, fönster och kommersiella lokaler.

Hur ska man välja utanpåliggande persienner från SunLux24?

I vår butik erbjuder vi fasadpersienner som kan konfigureras enligt följande egenskaper:

  • Lamellbredd,
  • serviceläge,
  • typ av styrlinor,
  • och möjlig montering
  • .

Lameller finns i tre breddar: 65 mm, 80 mm och 90 mm. Skillnaden mellan dem är att lamellerna 65 mm och 80 mm har samma form som bokstaven “C”, medan lamellen 90 mm liknar bokstaven “Z”.

En annan viktig parameter är driftsläget för utanpåliggande persienner - här kan man välja mellan två varianter: manuell styrning med vev och motorstyrning. Om du funderar på att beställa fasadpersienner med motordrift, kom ihåg att enheten är klassad för 230V. Sådan persienn styrs med omkopplare eller fjärrkontroll.

Fasadpersienner är utrustade med sidostyrningar där vi erbjuder stållinor eller sidostyrningar. Alla parametrar kan kombineras efter egna behov. Ett ytterligare element är en täcklist som täcker den övre skenan. Täcklisten är gjord av 1,5 mm tjockt aluminiumark. Den kan utrustas med ett sidoskydd som täcker den övre listen på båda sidor, vilket skiljer våra fasadgardiner med lameller från andra konstruktioner. Den övre listen öppnas nedåt och skyddar därmed elementen som är ansvariga för persiennens funktion. De är inte platta. Deras konstruktion ökar persiennens stabilitet. Textilier är gjorda av Kevlar-förstärkt material.

Fasadpersienner – yttre dekorationer av byggnaden

Förutom sina praktiska värden kan fasadpersienner vara en estetisk dekoration för en byggnad. De flesta av dem kännetecknas av enkel, modern design. De kan målas i olika färger. Man kan välja mellan ett antal färger som ingår i RAL-paletten (RAL är ett internationellt färgmönster skapat på 1920-talet, som används inom industri, konstruktion och dekoration). I erbjudandet finns följande färger: RAL 9006, 9007, 7016, 9016 och VSR-240.

Tack vare ett brett utbud av färger smälter fasadpersienner - elektriska eller manuella - perfekt in i de mest populära material som för närvarande används i byggandet, såsom glas, betong, trä eller aluminium.

Kolla erbjudandet från SunLux24-butiken och välj de bästa fasadpersienner – pris, variation och användbarhet hos våra produkter kommer säkert att överraska dig positivt!

Utanpåliggande persienner fasadpersienner – Sunlux24.se

Persienner utanpåliggande – isolerande

Utanpåliggande persienner är en av de mest moderna lösningarna för värmeisolering i ditt hem. Dessa utomhuspersienner garanterar en ökad termisk, akustisk och optisk komfort under hela året. Det innebär att utanpåliggande persienner skyddar inte bara mot irriterande solstrålar men också mot vind och buller från utsidan. Fasadpersienner som är utanpåliggande skyddar också mot inbrott och är också värmeisolerande vilket ser till att du skyddas mot kylan utanför ditt hem.

Inte nog med att dessa utanpåliggande persienner har en skyddande effekt, så är de också väldigt estetiska.

Persienner som är utanpåliggande –Tillämpningsområde

Persienner som är utanpåliggande lämpar sig både för kontorsmiljön och hemmet. Inte nog med det så passar persiennerna också till butikslokaler och ger dem ett mer estetiskt utseende.

Utanpåliggande persienner kan användas också användas på offentliga byggnader samt på hotell och restauranger.

Utanpåliggande persienner – Typer

Fasadpersienner i vår butik kan konfigureras på följande sätt.

Genom anpassning av lamellbredden för dina behov. Via dess serviceläge och typ av styrlinor. Dessutom kan man välja monteringstyp av utanpåliggande persienner.

Vi kan erbjuda tre bredder på storlekar hos lamellerna för att tillgodose era behov. Det går också att bestämma driftläget för de utanpåliggande persiennerna där man kan välja mellan manuell styrning med vev eller motorstyrning via fjärrkontroll.

Vi har också en uppsjö av färger för alla smaker som smälter in i de mest populära byggmaterialen som är aluminium, betong, glas eller trä.