Fasadpersienner

Fasadpersienner

gammalt pris 2 993,55 kr
från 2 694,20 kr
inkl. MwSt zzgl. Versandkosten
  • 3 modeller
  • brett urval av färger
  • styrning manuell/motoriserad
  • produkten skräddarsydd till mm
-10%

Fasadpersienner

Klassiska i sin form fasadpersienner ger utmärkt skydd mot sol och vind. Monterade pa byggnadens utsida har bland andra fördelar en dekorativ funktion som ger fasaden ett modernt utseende. De är lämpliga för stora kontorsbyggnader samt andra stora byggnader. Dock hittar de ocksa användning i vanliga villor.

Modeller

Var butik erbjuder fasadpersienner, som kan konfigureras enligt följande egenskaper: lamellbredd, betjäning sätt, typ av styrlinor och monterings möjlighet. Lamellerna är tillgänliga i tre bredder: 65 mm, 80 mm och 90mm. Skillnaden mellan dem är att lamellerna 65 mm och 80 mm är liknande i sin form till bokstav C, medan lamellen 90 mm liknar bokstav Z.
Nästa viktiga parametern är betjäning sätt – här väljer man bland tva varianter: manuell styrning med hjälp av en vev eller motor styrning.Funderar ni på att beställa motorstyrda fasadpersienner vänligen observera att enheten är anpassad till spänning pa 230V. Sådan persienn styrs med hjälp av en strömbrytare eller fjärrkontroll.
Fasadpersienner är utrustade med sidostyrning.Här erbjuder vi stal styrlinor eller sidokanaler. Alla parametrar kan kombineras efter egna behov. En ytterligare komponent är täcklist som täcker överskenan. Täcklist är tillverkad av aluminiumplat med en tjocklek av 1,5 mm. Den är tillgänlig i fyra olika former, beroende på monterings plats samt monterings sätt. Täcklisten kan utrustas med sidoskydd som täcker överlisten på båda sidor.Det som skiljer våra fasadpersienner från andra är dess konstruktion. Överskenan är öppen nedåt och på det sättet skyddar komponenter ansvariga för persienn funktion. Lamellerna är inte plana. Deras utförande ökar persiennernas stabilitet. Textilier är tillverkade av Kevlar-förstärkt material.

Färger

Lameller, underlist, sidokanaler samt täcklist är tillgängliga i fem olika färger att välja mellan: RAL 9006, 9007, 7016, 9016 och VSR-240. Färgerna av enskilda komponenter kan kombineras enligt önskan. Överlist lackeras inte.

Montering

Fasadpersienner som erbjuds i vår butik monteras i nisch eller på byggnadens fasad.