Lamellgardiner

Lamellgardiner

gammalt pris 719,00 kr
från 647,10 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • för rektangulära samt formade fönster
  • cirka 80 olika lameller
  • lamellbredd 89 mm och 127 mm
  • produkten skräddarsydd till mm
-10%

Vertikala persienner verticale - endast för kontor?

Vertikala persienner (lamellgardiner) är en lösning som är välkänd för de flesta av oss. Ofta kallade för “rullgardiner verticale” brukar vi associera med kontor eller offentliga lokaler, såsom banker, konferensrum, myndigheter eller skolor. Vertikala persienner är inte bara persienner för kontoret. Det är också ett mycket praktiskt och estetiskt fönsteröverdrag som fungerar bra i ett privat hem.

lamellgardiner

Lamellgardiner - hur fungerar de?

Vertikala persienner (verticale) består av en mekanism fäst i taket, lameller, dvs. längsgående materialremsor fästa vertikalt på mekanismen, samt en snöre och en pärla som används för att styra persiennerna. En populär lösning - särskilt när det gäller stora fönsterytor - är elektrisk styrning, som användaren styr med en fjärrkontroll. Lamellgardiner måttbeställning är en bekväm lösning för flera rum.

Elektriska lamellgardiner

Elektriska lamellgardiner är lösningen för dig som vill kunna kontrollera solljuset i kontoret och för att kunna styra persiennens täckning av fönstret. Dessa lamellgardiner är för dig som vill ha en bekvämare elektrisk styrning av gardinen.

Sunlux24 erbjuder er bästa lamellgardiner som är anpassade efter era behov och kan måttbeställas och anpassas helt efter er smak av tyger och färger.

Se till att ditt kontor får ett fräschare utseende med nya persienner för kontor i form av lamellgardiner.

Rullgardiner verticale – vilka fördelar har de?

Vertikal persienn är en lösning som är både funktionell och mycket estetisk. Möjlighet för smidig justering av lamellposition garanterar optimal användning. Beroende på tid på dagen, ljusvinkeln eller dess intensitet kan lamellerna helt täcka fönstren och täcka dem bara delvis eller inte alls.

Viktigt är att lamellgardiner för kontoret gör att man kan styra ljusriktningen. Detta gör det mycket lättare att arbeta på datorer, genom att neutralisera reflektion av solljus på skärmarna.

Vertikala persienner för kontoret kan vara en verklig dekoration av interiören. Tack vare ett brett utbud av olika tyger och ett brett urval av tillgängliga färger kan du enkelt matcha den bästa modellen till en viss interiör. Korrekt anpassade rullgardiner för kontoret hjälper till att liva in interiören, ge den ett elegant utseende eller helt enkelt komplettera den.

Det är bra att veta att tygerna som används vid produktion av vertikala persienner är hållbara, motståndskraftiga mot blekning och smuts, och viktigast av allt - icke-brandfarliga. De har alla nödvändiga certifikat och kan också användas med framgång i rum där det finns små barn.

Vertikala persienner - i vilken interiör fungerar de bäst?

Vertikala persienner verticale har utformats med tanke på stora fönsterytor. Av den anledningen ser vi dem oftast i kontorsbyggnader och företagsutrymmen eller institutioner. Ingenting hindrar dig dock från att montera dem också i privata rum.

Bra att notera att vertikala persienner skyddar din integritet perfekt - även när de placeras vinkelrätt mot fönstret gör de det svårt att se inuti rummet.

Vertikal persienn med tryck

I Sunlux24-butiken kan du beställa rullgardiner för kontoret med ditt eget tryck. Med fotoutskriftstjänsten kan du placera ditt valda mönster, foto eller bild på lamellerna. Detta är ett förslag för människor som värdesätter unikhet och vill ge rummet en unik karaktär. Det är värt att överväga option att skriva ut företagets logotyp på vertikala persienner i ett konferensrum eller andra representativa kontorsrum.

lamellgardiner

Billiga lamellgardiner av högsta kvalitet - du hittar dem i Sunlux24-webbutiken

I Sunlux24-butiken hittar du ett brett urval av vertikala persienner. Vi uppmuntrar att beställa gratis prover av tyger som våra lamellgardiner måttbeställning är tillverkade av. Detta ska underlätta för dig att välja den bästa färgen. Vi garanterar snabb orderuppfyllelse och hjälp med att välja rätt modell. Lamellgardiner pris kommer att säkert överraska dig - särskilt med tanke på deras högsta kvalitet.

Måttbeställda Lamellgardiner

Anledningen till att de är perfekta för just kontor är för att de kan anpassas efter kontorets fönster oavsett dess storlek. Dessa måttbeställda lamellgardiner kommer att passa just ditt kontor oavsett fönstrets storlek. Kontor har oftast stora fönster vilket gör att vanliga persienner inte passar till dem. Fönster behöver sina persienner oavsett storlek.

Titta på vårt erbjudande och kontakta oss!

Andra produkter