Har du frågor? Ring 040 262600
 

Träpersienner


Träpersienner ger ditt hem värme och trivsel. De passar perfekt till en klassisk eller en modernt heminredning.

Träpersienner är en tidlös produkt för de med sofistikerade smak.De blir en utmärkt kompletering till smakfull interiör, så som kontor, lägenheter eller hus med gammaldags karaktär. De ger en unik atmosfär tack vare träets naturliga värme.

Lameller tak vore sin vändning funktion ger möjlighet att ljustera ljusinsläppet. Träpersienner är en av de mest designerade fönster dekorationer. Sunlux24 erbjuder ett stort urval av färger som låter anpassa den bästa ton till hus inredda i en rustik eller vintage stil. De kan dock understryka interiörets moderna karaktär. Allt beror på hur du kommer att bygga din träpersienn.

I eleganta lägenheter passar trä persienner perfekt i vardagsrummet eller sovrummet, där de skapar mysigt, varm atmosfär och matchar övriga delar av träverket. En måttanpassad fönsterdekoration passar perfekt till fönsterdimensioner och specificitet. Val av rätt monteringsmetod garanterar inte bara perfekt utseende, hållbarhet utan ger också en bekväm användning av alla funktioner.

Det är värt att nämna att naturliga lameller ser bra ut, men de krävs lämpling behandling, så som regelbundet dammsugning med dedikerade borstar. Se vårt erbjudande och välj bästa trä persiennern för ditt hus, din lägenhet eller ditt kontor.

Modeller

Måttanpassade träpersienner är tillgänliga med:25, 50 mm och 65 mm lameller. Vi erbjuder också två olika bredder av textband: 25 mm eller 38. Det är du som bestämmer. Vill man ha mer diskret produkt rekommenderar vi stegsnöre. Aluminium överskena är täckt med en trälist, som monteras till skenan med hjälp av magneter. Beroende av valda monteringalternativen kan man välja en täcklist som döljer bara framsidanb av skenan eller en täcklist som täcker hela skenan, även på sidorna. Eftersom våra träpersienner tillverkas efter kundens önskemål kan man som tillval beställa träpersienner med styrlinorsom håller persienner fast i förhållande till fönstret.

Styrning

Träpersienner betjänas med hjälp av två snören. Den ena dras persienner upp medan den andra används för lamellvridning.

Kolektion

I vår kollektion väljer man bland 30 olika lamellfärger. Därför rekommenderar vi att beställa gratistygprover då färgen som ses på skärmen beror på skärminställningar och kan skijla sig från orginala produkten.

Montering

Alla våra produkter levereras med monteringstillbehör. Vänligen läs våra instruktioner noggrant och välj rätt monteringssätt under beställningsprocessen.

-20%
Träpersienner 25 mm
från 645,76 kr
inkl. Moms exkl. frakt
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%
Träpersienner 50, 65 mm
från 953,60 kr
inkl. Moms exkl. frakt
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att välja önskade mönstret.
Hur beställer man?
Valet skers med hjälp av konfiguratorn och innehåller 5 enkla steg, bland annat:
1
Välj lamellbredd

2
Välj lamellfärg

3
Välj betjäning

4
Välj montering typ

5
Välj dimensioner

Följ mätning instruktioner.
Se hur Du ska mäta rätt
Har du frågor?
040 262600