Träpersienner

Träpersienner 25 mm

gammalt pris 542,00 kr
från 460,70 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 9 olika lameller
  • för rektangulära fönster
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Träpersienner 50, 65 mm

gammalt pris 1 272,80 kr
från 1 081,88 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 50 olika lameller
  • styrning manuell / motoriserad
  • lamellbredd 50 och 65 mm
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Träpersienner - en tidlös charm och elegans

Bland andra fönsterskydd sticker träpersienn ut på grund av sitt eleganta utseende. Det är en variant för finsmakare, människor som värdesätter god kvalitet och tidlösa lösningar, förknippade med värme och lyx samtidigt. Sådana inredningsdetaljer för lägenheter ser inte bara bra ut utan har också ett antal andra fördelar.

Horisontella trä persienner, men också tillverkade av andra material - de låter snabbt och effektivt reglera ljusnivån som kommer in i rummet. Det är en perfekt, ekologisk lösning för människor som uppskattar föremål gjorda av naturmaterial och undviker överflöd av plast i sin omgivning. Tack vare den smidiga justeringen av lamellernas lutningsvinkel kan man enkelt kontrollera mängden ljus som faller in och anpassa den till boendes behov och preferenser.

träpersienner

Persienner trä – bästa val!

Persienner i trä är ett alternativ till vanliga persienner för sitt klassiska träutseende. En persienn i trä kommer att se till att ditt utrymme får ett utseende som hänvisar till naturen.

Oavsett om man vill reglera solljus i sitt hem eller kontor, så ur persienner i trä ett alternativ till vanliga persienner tack vare sitt naturliga utseende som står i kontrast till den kalla kontorsmiljön. Träpersiennernas lyxiga och fräscha naturliga utseende som kan anpassas efter hemmets eller kontorets behov och kan erbjudas till ett rimligt pris trots sitt fina utseende.

Kommer träpersienner att fungera i ditt hem?

Trä persienner är det bästa valet för vardagsrum, sovrum eller hemmakontor. Det naturliga materialet från vilket de är gjorda kommer att ge värme och hemtrevlig karaktär till interiören, liksom elegant och diskret elegans.

Trä är universellt, så det kan med framgång användas i rum inredda i både minimalistisk och vintage, rustik eller skandinavisk stil. Horisontella trä persienner ser också perfekt ut i klassiska interiörer.

persienner trä

Se upp med fukt!

Det rekommenderas inte att montera träpersienner i kök och badrum på grund av den höga luftfuktigheten i dessa rum. Även välskyddade lameller tåler inte långvarig exponering för denna ogynnsamma faktor, det finns risk för deformation, delaminering och missfärgning. Och det spelar ingen roll om du väljer dyra eller billiga persienner. Träelement kommer helt enkelt inte fungera i sådana rum.

Hur tar man hand om träpersienner?

Trä persienner dekorerar och skyddar ett rum, men kräver viss vård och underhåll så att de kan fullgöra sin uppgift effektivt och under lång tid. Den största fienden till inomhuspersienner är damm. Det ser oestetiskt ut och gör ett obehagligt intryck.

Om man inte tar bort det, tar det hämnd och skapar en klibbig insättning som är ganska svår att bli av med. Så hur ska man ta hand om persiennerna för att hålla dem i bästa skick? Vanligtvis räcker det med att damma av träpersienner en gång varannan vecka.

Undantagen är situationer då ett visst rum utsätts för intensivt damm och smuts, t.ex. under renovering. En speciell dammborste fungerar bäst. Man ska först stänga lamellerna nedåt och dammsuga dem med en borste. Sedan ska man stänga lamellerna uppåt och upprepa behandlingen.

Man kan också använda en speciell borste för att rengöra persiennerna, som rengör lamellerna mycket noggrant från alla sidor, men det är lite mer tidskrävande. Det viktigaste är att ta bort damm torrt och fortlöpande, för att undvika fläckar och missfärgning.

Vad ogillar träpersienner?

Träpersienn har utformats med tanke på husets interiör och bör användas där. Man ska inte montera den på terrassen, balkongen eller lusthuset. Varför?

Det känsliga träet som används vid produktion av persienner kan deformeras och förlora sina egenskaper under påverkan av vind, fukt, kyla och långvarigt och intensivt solljus. Väderförhållanden kan orsaka mögel och slitning av snören som används för att kontrollera lamellerna.

träpersienn

Se måttbeställda träpersienner i Sunlux24-butiken

I Sunlux24-butiken kan man köpa måttbeställda produkter. Oavsett storlek och form på fönstret kan vi tillverka och leverera trä persienner inomhus som passar dina behov.

Vi erbjuder nästan trettio färger av billiga persienner online att välja mellan - så att man enkelt kan hitta en som passar perfekt i inredningen. Vi uppmuntrar också att beställa gratisprover. Detta hjälper definitivt att välja den bästa modellen!

Billiga persienner online, varför är det värt att köpa på SunLux24?

Vill du köpa högkvalitativa men samtidigt billiga träpersienner? I SunLux24-webbutiken är det möjligt! För din bekvämlighet levereras alla våra produkter med en uppsättning monteringsfästen. Vi ber bara om att ange den installationsmetod som du har valt när du gör din beställning. Om du har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss per telefon, våra anställda kommer gärna att ge dig råd! Fullständiga monteringsanvisningar, även i form av en animering, finns på vår webbsida.

I vårt erbjudande hittar du också andra typer av billiga persienner. Du kan handla online snabbt och säkert och vid en bekväm tid.

Titta på vårt erbjudande på Sunlux24.se!

Andra produkter