Dubbel Rullgardin

Dubbel Rullgardin Premium

gammalt pris 807,00 kr
från 685,95 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 70 olika vävar att välja
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
  • styrning manuell / motoriserad
  • olika komponent färger
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Dubbel plissegardin - varför är det värt att ha dem?

Under dagen är det värt att släppa in maximal dagsljus i våra hem - vilket främjar välbefinnande och koncentration under arbetet. På natten främjar totalt mörker hälsosam sömn, total vila och förnyelse. Dubbla rullgardiner möjliggör enkel, snabb och bekväm justering av ljusnivån som kommer in i rummet. Med en rörelse kan du belysa interiören eller mörka den helt, genom att begränsa ljusflödet från utsidan.

Dubbla rullgardiner är en perfekt lösning som gör att man kan njuta av en trevlig nyans i rummet - utan att behöva installera ytterligare gardiner. Smidig justering av mängden ljus som tränger in i interiören gör att man kan maximera komforten för alla boende eller kontorsanvändare. Dubbel plissegardin är perfekt för människor som uppskattar minimalistiska och funktionella lösningar i interiören.

Dubbel Rullgardin Basic

Dubbla rullgardiner - hur fungerar det?

Dubbel rullgardin är en otroligt funktionell produkt som kombinerar praktiska fördelar med estetik. Sådana rullgardiner är en smart kombination av traditionella horisontella persienner med tygrullgardiner. Tack vare alternerande placering av tygremsor med olika grader av ljustransmittans kan vi enkelt och smidigt justera mängden solljus som faller inuti.

I Sunlux24-butikens erbjudande hittar du både rullgardiner i en kassett och dubbla rullgardiner med monteringsprofil. Alla modeller styrs på samma sätt med en speciell pärla gjord av plast eller metall. Färgen på pärlan matchar färgen på tyget på rullgardinen.

Tack vare sådan känsla för detaljer är dubbel rullgardin i en kassett eller med monteringsprofil inte bara praktisk utan också ett vackert dekorations- och efterbehandlingselement för en viss interiör.

Dubbel rullgardin - universell användning

Dubbla plissegardiner ska tilltala dig oavsett väder eller tid på dagen. De kommer också att fungera bra på kvällarna. Deras “natt”-inställning skyddar din integritet, eftersom det helt hindrar från att se utifrån vad som händer i rummet.

Det är särskilt användbart i kontor och modern inredning, där vi vanligtvis ger upp gardiner - av praktiska skäl som följer moderna interiörtrender eller på grund av våra egna preferenser och smak.

Dubbla rullgardiner visar sig också vara mycket användbara på vintern. Som ett extra lager, eller faktiskt - två lager - utför de en isolerande funktion och påverkar temperaturnivån inomhus, särskilt på molniga dagar. Därför bör besparingar i uppvärmning läggas till listan över fördelar med denna typ av persienner.

Hur tar man hand om dubbla persiennner?

Som alltid, om vi vill att något ska tjäna oss väl under många år, måste vi ta hand om det ordentligt. Dubbel rullgardin är inget undantag i detta avseende.

Så vad ska man göra så att dubbla rullgardiner skyddar oss från överflödigt ljus och uppfyller sina funktioner på bästa möjliga sätt under lång tid? Framför allt - rengöra dem regelbundet. Damm, om det inte avlägsnas systematiskt, blir en fettig avlagring, som inte bara ser hemskt ut och är svår att rengöra utan också riskerar att skada rullgardinens mekanism.

Man ska komma ihåg att dubbel rullgardin (i kassett och även utrustad med monteringsprofil) absolut inte är lämplig för tvätt - varken i traditionell eller kemtvätt. Det bästa sättet att hålla rullgardinen ren är att dammsuga den regelbundet. Man ska vara försiktig då.

Den bästa lösningen är att använda en känslig borstspets som inte skadar det känsliga tyget. Dammsugaren ska ställas in på den svagaste sugkraften.

Vid mer envis smuts kan kassetten och rullgardinen rengöras med en fuktig trasa - helst med rent vatten utan tillsats av starka kemikalier. Om det är nödvändigt att använda rengöringsmedel är det värt att välja mycket känsliga som inte missfärgar tyget. Dubbla rullgardiner ska rengöras på fönstret utan att ta bort dem.

dubbla gardiner

Var ska man köpa måttbeställda dubbla gardiner? I Sunlux24-butiken!

Vi inbjuder dig att bekanta dig med utbudet av rullgardiner och persienner i vår webbutik. Hos oss kommer du att hitta vackra och solida dubbla rullgardiner - priset kommer också att uppskattas!

Vår samling innehåller över hundra tygmönster, från vilka du enkelt kan komponera rullgardiner som bäst matchar inredningen där de ska placeras. För tillverkning av våra rullgardiner väljer vi endast material av god kvalitet - tåliga och hållbara.

Sunlux24-butiken erbjuder också måttbeställda dubbla rullgardiner. Tack vare detta kan du utan problem anpassa rullgardinen till ett fönster av ovanliga storlekar eller icke-standardform. Allt du behöver göra är att använda BlindsPRO konfigurator, som finns på vår webbsida, för att skapa och beställa rullgardiner som passar alla hem eller kontor. Vi uppmuntrar dig också att beställa gratisprover av tyger och se deras färger “live”.

Allt som dubbla rullgardiner har att erbjuda - pris, funktionalitet och ett vackert utseende som ger varje rum en karaktär - gör dem verkligen värda att ha i ditt hem.

Dag och natt persienner

Dag och natt persienner ser till att du kan använda dem både på dagen och natten. Persienners syfte är olika under dygnets olika tidpunkter. Under dagen är det viktigt att dag och natt rullgardin skyddar mot solljus och bevarar vårt utrymmes integritet samtidigt som den släpper igenom ljuset. Under natten vill man däremot att den skyddar vår integritet så att vi kan känna oss trygga i vårt hem eller kontor.

Detta gör dag och natt persienner till en unik lösning som fungerar dygnet runt. Inga ytterligare rullgardiner eller persienner behövs tack vare dess mångsidiga användningsområde. Inte nog med att dag och natt persienn skyddar mot natt- och dagsljus, så ser den till att ge ett extra isolerande skydd under årets samtliga årstider. Under sommaren har den en svalkande effekt tack vare dess isolerande lager och under vinterhalvåret hjälper den till att behålla temperaturnivån i utrymmet vilket är ett ekonomiskt och ekologiskt alternativ då uppvärmningskostnaderna sänks.

Dag och natt persienner kan anpassas till fönstrets utseende och storlek och kan utrustas med kassett eller monteringsprofil som styrs av en pärla.

Titta på vårt erbjudande!

Andra produkter