Rullgardiner

Rullgardiner Premium

gammalt pris 531,00 kr
från 451,35 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 5 modeller
  • cirka 500 olika vävar
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • styrning manuell / motoriserad
  • olika komponent färger
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Rullgardiner - ett sätt att dekorera alla interiörer attraktivt

Skydd mot solstrålar och grannarnas nyfikna blickar - det här är de viktigaste uppgifterna som vanligtvis tilldelas rullgardiner. Dessa är de viktigaste funktionerna som dessa tillbehör utför i rum - de är definitivt inte de enda. I motsats till vad som visas kan tygrullgardiner effektivt bryta interiörens monotoni och ändra utseendet på nästan alla möjliga arrangemang.

rullgardiner basic

Rullgardiner inomhus - funktionalitet i en attraktiv upplaga

Montering av rullgardiner har på sistone blivit alltmer populär. Trots detta upplever relativt många människor dem fortfarande främst när det gäller deras användbarhet och ser dem som ett sämre alternativ till klassiska skira gardiner med gardiner. Men det är ett stort misstag. I många fall är moderna tygrullgardiner inte bara lika attraktiva som traditionella fönsterskydd, utan överträffar dem till och med med deras originalitet och unika uttryck. Så är fallet med våra produkter.

Måttanpassade rullgardiner på Sunlux24.pl – ett enormt val väntar just på dig

Vi är väl medvetna om hur många kunder - så många olika värdefulla idéer för inredning. Eftersom vi vill implementera dem alla - i vårt erbjudande hittar ni tygrullgardiner i nästan alla möjliga varianter.

Prover som vi erbjuder gratis och från alla tillgängliga tyger kommer utan tvekan att vara mycket hjälpsamma när du gör ditt val. Varför? Vi vill vara säkra på att du blir helt nöjd med våra produkter, och våra måttanpassade rullgardiner kommer att anpassas helt efter dina behov och förväntningar.

Unika skräddarsydda rullgardiner till unika rum

När vi förbereder en offert lyssnar vi alltid noga på våra kunders önskemål och förslag. Inte bara det, vi låter dem att uttala sig om dem material som tillverkas. Om du har din egen idé för en grafik eller ett mönster som inte finns i vårt erbjudande - kommer vi gärna skriva ut dem på tyger. Genom att välja fotorullgardiner får du drömprodukten och därmed en garanti för ett unikt och enastående arrangemang. Vårt erbjudande omfattar skräddarsydda rullgardiner - anpassade till olika rums krav och XL-rullgardiner för stora fönster.

rullgardiner premium

Motoriserad rullgardin - intuitiv motor till rullgardiner

Den visuella aspekten är ofta avgörande när man väljer en specifik typ av måttanpassade rullgardiner. Det är inte konstigt. Placerade bredvid nyckelelementet i interiören, som är ett fönster, lockar de uppmärksamhet och påverkar ofta helhetsintrycket i hela rummet. När man bestämmer sig för att köpa rullgardiner är det bra att uppmärksamma en lika viktig fråga, som är dess motor. Detta element är ansvarigt för rullgardinens hållbarhet och korrekta drift under många år.

Som en av de ledande tillverkarna av rullgardinsmotorer lägger vi därför stor vikt vid hållbarhet och kvalitet på deras utförande. Tack vare detta kan du vara säker på att motorstyrda rullgardiner i vårt erbjudande kommer att fungera under lång tid inte bara utan problem utan också utan frekventa skador och haverier. Om de inträffar hjälper vi dig gärna inom garantin vilken vi tillhandahåller på alla våra produkter.

Pärlor eller motorer för rullgardiner - vilken styrmetod ska man välja för rullgardiner?

Bra måttanpassade rullgardiner är framför allt solida och funktionella rullgardiner. De kommer att vara sådana endast om de kännetecknas av en enkel och pålitlig styrmekanism. I vårt erbjudande hittar du modeller med två sätt att hantera dem. Standard är att vika och vika ut rullgardiner med en traditionell pärla. För mer krävande kunder har vi utformat motorstyrda rullgardiner alltså modeller utrustade med elektriska styrmekanismer.

Automatisering av processen för vikning möjliggör fjärrkontroll utan att behöva närma sig fönstret varje gång. Detta i sin tur resulterar i rullgardinernas användbarhet och funktionalitet - de egenskaper som vi värdesätter mest.

Vi inbjuder dig att köpa och testa våra produkter i praktiken!

Andra produkter