Stora persienner

Rullgardin Maxi

gammalt pris 1 089,72 kr
från 871,78 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 3 modeller
  • cirka 300 olika vävar
  • styrning manuell / motoriserad
  • produkten skräddarsydd till mm för formade fönster
-20%

Persienner stora fönster – högsta kvalitet i maximalt format

Stora fönster är en otvivelaktig fördel i utformningen av alla interiörer. Men deras rätta dekor kan orsaka vissa svårigheter, särskilt när det gäller ett vardagsrum eller annat representativt rum. Lyckligtvis finns det ett sätt att undvika problem och utnyttja inredningspotentialen maximalt. Lösningen är stiliga persienner stora fönster.

Stora persienner: skydd och dekor

Även om många av oss kanske inte är medvetna om det, kan roll av persienner för breda fönster i interiören inte överskattas. På grund av sin stora storlek (t.ex. rullgardin 2 meter bred) och praktisk konstruktion, löser de problemet med att ordna stora fönster, och ger inte bara ett praktiskt skydd utan också en modern dekoration. Den kan ju anpassas exakt till alla rum - oavsett dess arrangemang eller inredning.

Sunlux24.se: breda rullgardiner för skjutfönster, terrassfönster och balkongdörrar

I vårt erbjudande finns persienner stora fönster - terrassfönster och mer - i tre olika modeller. Bland dem hittar du frihängande och kassettpersienner. Dessutom, beroende på våra kunders behov och önskemål, är produkterna utrustade med sidovägledning. Denna mekanism säkerställer att persiennerna förblir på samma avstånd från fönstret, oavsett om det är öppet eller stängt.

Med det är inte allt! För att ännu mer anpassa persienner för stora skjutfönster till specifika rum, förbereder vi dem för kundernas storlek, med en noggrannhet på 1 mm (t.ex. rullgardiner 220 cm breda eller andra). Tack vare detta kan du vara säker på att inköp av våra produkter alltid kommer att vara en bra investering.

Stora persienner för skjutfönster - en produkt, flera möjligheter

En av de utmärkande egenskaperna hos våra produkter är deras mångsidighet och breda tillämpning. Det är inte annorlunda med persienner. Vi förstår helt och hållet att fönster av mycket varierande karaktär och funktionalitet kräver lämpligt skydd. Av detta skäl, förutom traditionella modeller, omfattar vårt erbjudande också persienner för stora terrassfönster eller breda rullgardiner för skjutbara balkongdörrar.

Du drömmer om persienner stora fönster ... och vi tillverkar dem!

På samma princip kan du också välja mellan modeller som styrs av en traditionell kulkedja och en vev. För de mest krävande användarna har vi förberett en speciell lösning - persienner för breda fönster som drivs elektroniskt. Eftersom vi bryr oss om våra kunders tillfredsställelse får de bestämma vilka persienner vi tillverkar.

Persienner för stora terrassfönster – en unik dekoration för alla interiörer

De universella persiennerna vi erbjuder är ett viktigt krav som vi ställer oss själva när vi skapar dem. Det är dock värt att betona att denna mångsidighet inte bara är begränsad till fönstrenas och rumens karaktär eller deras storlek. Extremt viktigt här är den breda användningen av våra produkter i en mängd olika inredningar och stilar. De är oändligt många.

Vår butik erbjuder persienner för stora terrassfönster, tillgängliga i fyra färger, gjorda av över 300 tyger. Den imponerande mångfalden och rikedomen i tillgängliga mönster gör våra persienner till en unik dekoration av alla interiörer där de ska placeras.

Njut av din shopping!

Andra produkter