Stora persienner

Rullgardin Maxi

gammalt pris 1 089,72 kr
från 926,26 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 3 modeller
  • cirka 300 olika vävar
  • styrning manuell / motoriserad
  • produkten skräddarsydd till mm för formade fönster
-15%

Persienner stora fönster – högsta kvalitet i maximalt format

Stora fönster är en otvivelaktig fördel i utformningen av alla interiörer. Men deras rätta dekor kan orsaka vissa svårigheter, särskilt när det gäller ett vardagsrum eller annat representativt rum. Lyckligtvis finns det ett sätt att undvika problem och utnyttja inredningspotentialen maximalt. Lösningen är stiliga persienner stora fönster.

Stora persienner: skydd och dekor

Även om många av oss kanske inte är medvetna om det, kan roll av persienner för breda fönster i interiören inte överskattas. På grund av sin stora storlek (t.ex. rullgardin 2 meter bred) och praktisk konstruktion, löser de problemet med att ordna stora fönster, och ger inte bara ett praktiskt skydd utan också en modern dekoration. Den kan ju anpassas exakt till alla rum - oavsett dess arrangemang eller inredning.

Sunlux24.se: breda rullgardiner för skjutfönster, terrassfönster och balkongdörrar

I vårt erbjudande finns persienner stora fönster - terrassfönster och mer - i tre olika modeller. Bland dem hittar du frihängande och kassettpersienner. Dessutom, beroende på våra kunders behov och önskemål, är produkterna utrustade med sidovägledning. Denna mekanism säkerställer att persiennerna förblir på samma avstånd från fönstret, oavsett om det är öppet eller stängt.

Med det är inte allt! För att ännu mer anpassa persienner för stora skjutfönster till specifika rum, förbereder vi dem för kundernas storlek, med en noggrannhet på 1 mm (t.ex. rullgardiner 220 cm breda eller andra). Tack vare detta kan du vara säker på att inköp av våra produkter alltid kommer att vara en bra investering.

Stora persienner för skjutfönster - en produkt, flera möjligheter

En av de utmärkande egenskaperna hos våra produkter är deras mångsidighet och breda tillämpning. Det är inte annorlunda med persienner. Vi förstår helt och hållet att fönster av mycket varierande karaktär och funktionalitet kräver lämpligt skydd. Alla fönster oavsett dess storlek behöver en gardin som täcker dem. Det spelar ingen roll om gardinen ska vara till kontoret, hemmet eller till en industrilokal. Av detta skäl, förutom traditionella modeller, omfattar vårt erbjudande också persienner för stora terrassfönster eller breda rullgardiner för skjutbara balkongdörrar.

Du drömmer om persienner stora fönster ... och vi tillverkar dem!

På samma princip kan du också välja mellan modeller som styrs av en traditionell kulkedja och en vev. För de mest krävande användarna har vi förberett en speciell lösning - persienner för breda fönster som drivs elektroniskt. Eftersom vi bryr oss om våra kunders tillfredsställelse får de bestämma vilka persienner vi tillverkar.

Persienner för stora terrassfönster – en unik dekoration för alla interiörer

De universella persiennerna vi erbjuder är ett viktigt krav som vi ställer oss själva när vi skapar dem. Det är dock värt att betona att denna mångsidighet inte bara är begränsad till fönstrenas och rumens karaktär eller deras storlek. Extremt viktigt här är den breda användningen av våra produkter i en mängd olika inredningar och stilar. De är oändligt många.

Rullgardiner för stora fönster

Som vi alla vet så kommer fönster i olika storlekar både stora och små. Stora fönster är mer komplexa än små fönster. Du har 300 olika tyger att välja mellan när du beställer rullgardin maxi. Vävarna kan anpassas efter behoven som du har i ditt utrymme.

Rullgardiner för stora fönster kommer i 3 modeller som kan anpassas till ditt stora fönster oavsett om det är fönster för balkongdörren eller för stora terrassfönster.

Manuell- eller motorstyrning av rullgardinen

Oavsett vilken rullgardin som du väljer och hur stort fönster som du har, kan vi anpassa den efter dina behov. Om du har stora fönster i ditt kontor och skulle vilja justera gardinen för att minska eller öka solljuset så är den motoriserade rullgardinen den perfekta lösningen. Den är fjärrstyrd och ser till att du kan få bättre solljus till ditt kontor samtidigt som den ökar utrymmets integritet. Det innebär att du slipper gå fram till gardinen varje gång du vill ändra på den, utan istället kan göra detta på ett bekvämt sätt på distans.

Det går också bra att använda sig av den klassiska lösningen med manuell styrning av rullgardinen för hand. Båda lösningarna fungerar oavsett om du väljer en stor rullgardin, en bred rullgardin eller en smal. Vi kan anpassa rullgardinen efter varje mm på ditt fönster oavsett dess storlek och form.

Vår butik erbjuder persienner för stora terrassfönster, tillgängliga i fyra färger, gjorda av över 300 tyger. Den imponerande mångfalden och rikedomen i tillgängliga mönster gör våra persienner till en unik dekoration av alla interiörer där de ska placeras.

Njut av din shopping!

Andra produkter