Hissgardiner

Hissgardiner Basic

gammalt pris 722,26 kr
från 577,81 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 13 olika vävar
  • Möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%

Hissgardiner Premium

gammalt pris 1 143,74 kr
från 914,99 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 100 olika vävar
  • 4 modeller
  • Möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
  • styrning manuell / motoriserad
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%

Hissgardiner – ett modernt och praktiskt fönsterskydd

När man letar efter de perfekta fönstertäckningarna för sitt hem eller kontor har man en hel del alternativ att välja mellan - från traditionella gardiner och skira gardiner, genom persienner, rullgardiner och dubbla rullgardiner till hissgardiner.

Varför de sistnämnda, även kända som “romerska gardiner” eller “romerska persienner”, är en bra lösning? Därför att de är inte bara mycket funktionella utan också otroligt estetiska. Korrekt anpassade kan de vara den sista detaljen i vilken inredningsdesign som helst.

hissgardiner

Vad är hissgardiner gjorda av?

Hissgardin består av ett tyg som täcker fönstret, en mekanism för att lyfta gardinen till önskad höjd och en fästmekanism. Hissgardiner är vanligtvis gjorda av gardintyger, så det är enkelt att hålla dem rena.

En kulkedjemekanism används för att styra gardinen, vilket gör att man kan ställa in tyget i valfri höjd och på så sätt anpassa ljusmängden till hushållets preferenser. För de mest krävande kunderna som har beslutat att välja hissgardiner har Sunlux24-butiken förberett modeller utrustade med mekanisk styrning.

Gardinerna har 12/24 V DC-drivenheter (kräver strömförsörjning) eller 230 V AC-enheter (kräver ingen strömförsörjning). Dessa modeller av hissgardiner styrs med omkopplare eller fjärrkontroll.

Tyger

Listan över fördelarna med hissgardiner är ganska lång och bör övertyga även de största skeptikerna om denna lösning. Vilka är de största fördelarna med denna typ av produkt?

Funktionalitet
Hissgardiner mörkläggning av god kvalitet är mycket enkla att montera och kan placeras var som helst: i ett fönsterfack, ovanför fönstret, i taket eller på en gardinstång. Deras hantering är också okomplicerat. Det är en lösning som fungerar i alla interiörer - i sovrummet, vardagsrummet, köket, barnrummet eller kontoret. De tar inte mycket utrymme, och den smidiga justeringen av mängden ljus som kommer in ökar avsevärt komforten att vistas i rummet.
Brett utbud
Hissgardin kan tillverkas av praktiskt taget alla typer av tyg, med vilken vikt, färg eller mönster som helst. Detta möjliggör att gardinen bäst matchar interiören - dess utredning, men också solljus, karaktär och syfte. ● Estetiska värden
Hissgardiner hjälper dig att uppnå den avsedda estetiska effekten i alla interiörer. Släta, i dämpade färger, passar de perfekt in i en inredning som upprätthålls i en anda av minimalism eller kommer att vara en perfekt bakgrund för mer uttrycksfulla element i utrustningen, färgglada eller med stora geometriska mönster, kommer att effektivisera utrymmet och lägga till karaktär till det.
Enkel rengöring och underhåll
Hissgardinernas viktiga fördel är enkel rengöring. Du behöver inte lämna dem till tvätteri eller använda några speciella medel. Du kan enkelt göra det själv hemma, tack vare vilket hissgardiner kök eller badrum alltid kan vara rena och fräscha - utan extra kostnader.

hissgardin mörkläggning

Hissgardiner - hur ska man anpassa dem till inredningen?

Bra att komma ihåg att färdigsydda hissgardiner inte bara är en praktisk lösning för att skydda oss mot överdrivet solljus i interiören utan också en fönsterdekoration. Beroende på behov och preferenser kan den lyfta upp eller lugna inredningen visuellt, vara bakgrunden eller det mest uttrycksfulla inslaget i inredningen. Hissgardiner måttbeställning gör att du kan uttrycka din individuella smak och göra interiören unik.

Här är några tips om vad du ska tänka på när du väljer en hissgardin för din inredning.
● Vi anpassar alltid gardiner till fullt möblerade interiörer, aldrig tvärtom!
● När man väljer färgen på gardiner kan man inte glömma färgdelningen i varma och kalla.
● En av de möjliga metoderna för att välja färgerna på gardiner är att matcha färgerna som råder i interiören, en annan - kontrastprincipen, som gör att man till exempel kombinerar mörka gardiner med ljusa väggar och tvärtom.
● Om du inte är säker på vilken färg du ska välja kan du välja en av de tre universella färgerna som alltid matchar allt: vitt, svart eller olika nyanser av grått.
● Beige är en färg som hjälper till att mjuka upp och tona ner inredningen - vitt och grått fungerar på samma sätt.
● I mycket soliga rum kommer en hissgardin filtrera, gjord av ett material med en tyngre vikt, att fungera bra eftersom den effektivare skyddar inredningen mot överflödigt ljus.

Hissgardiner måttbeställning – finns i Sunlux24-butiken!

I Sunlux24.pl-butiken kan du enkelt beställa hissgardiner i mått, vilket perfekt matchar ett visst fönster i ditt hem. Man ska bara mäta fönstret där man tänker montera gardinen (detaljerade instruktioner om hur man mäter finns på vår webbplats).

Hissgardin måttbeställning är en perfekt lösning när det gäller fönster av ovanliga storlekar eller former.

Vi uppmuntrar också att beställa gratis prover av tyger som gardiner i vårt erbjudande är gjorda av!

mörkläggande hissgardin

Hissgardiner måttbeställning – enligt din utformning!

Ett mycket intressant alternativ är att designa egna gardiner. Hissgardiner måttbeställda är en chans att sätta ditt eget mönster, bild eller foto på tyget. Om du är intresserad av denna typ av hissgardiner kommer Sunlux24-butiken att snabbt och effektivt genomföra din beställning!

Titta på vårt erbjudande!

Billiga hissgardiner i transparanta – eller mörkläggande tyger från Sunlux.se

Om du vill täcka ditt fönster mot solljus så är hissgardiner ett perfekt val. Det spelar ingen roll om du vill täcka ditt fönster på kontoret eller i ditt hem. Hissgardiner är lösningen för dig i båda fallen.

Varför ska du välja just hissgardiner i båda fallen?

För att hissgardiner är ett prisvärt och estetiskt alternativ till konventionella persienner. Dessutom är de väldigt funktionella vilket är praktiskt då man vill anpassa solljuset i utrymmet efter behov.

Hissgardinerna ser till att ditt utrymme kommer att behålla sin integritet både på soliga- och molniga dagar. Tack vare transparenta hissgardiner så kommer ditt utrymme att behålla sin integritet men inte förlora dyrbart solljus.

Det är viktigt att ha naturligt solljus medan man arbetar och våra hissgardiner tillhandahåller detta.

Vid väldigt soliga dagar så uppskattar man däremot de mörkläggande hissgardinerna som minskar solljusets effekt utan att mörklägga rummet.

Hissgardiner kan också användas i hemmet i ditt sovrum för en bättre sömn. De mörkläggande hissgardinerna ser till att du inte väcks för tidigt av solljus tack vare sin mörkläggning av solljuset.

Det bästa med hissgardinerna är att du kan anpassa deras fönstertäckning med hjälp av en kulkedjemekanism för styrning av dess höjd.

Ett brett urval av tyger ser till att du kan få en skräddaranpassad lösning för just ditt rum eller kontor.

Beställ Hissgardin nu!

Andra produkter