Persienner

Persienner Basic

gammalt pris 596,00 kr
från 298,00 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 8 lamellfärger
  • för rektangulära fönster
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-50%

Persienner Premium 35/50 mm

gammalt pris 744,51 kr
från 595,61 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 40 lamellfärger att välja
  • för rektangulära fönster
  • 2 olika lamellbredder att välja
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%

Persienner aluminium - en lyckad kombination av klassiskt och modernt

Persienner har varit kända för oss alla i flera år. De låter rummet svalna, skyddar mot överdrivet solljus och ser också bra ut i alla interiörer. Det bör inte vara förvånande att persienner aluminium är en populär vy i privata hem och lägenheter, liksom i kontor, företag och offentliga lokaler.

Funktionalitet, enkel justering av mängden ljus som tränger in i interiören och bra värde för pengarna gör persienner aluminium mycket populära bland personer som ansvarar för inredning.

persienner basic

Persienner - varför ska man välja dem?

Persienner aluminium är en lösning som gärna används av flera konkreta anledningar.

Först och främst är de perfekta för alla rum, inklusive interiörer med hög temperatur och fuktighet, såsom ett kök eller badrum. Materialet som de är tillverkade av - aluminium - är mycket motståndskraftigt mot skadliga faktorer, ruttnar inte, förmultnar inte, missfärgas inte eller deformeras inte.

För det andra passar de bra för fönster i alla storlekar, de kan med framgång användas som fönstertäckning för ett litet takfönster eller fönster i ett litet rum, liksom för stora balkongfönster.

Persienner aluminium kännetecknas också av lätt montering och enkel hantering. Dessutom är det enkelt att hålla dem rena. Slitstarkt aluminium är bra för att dammsuga (med försiktighet, naturligtvis utan att trycka för hårt) och torka av med en fuktig trasa.

Persienner låter att exakt reglera mängden solljus som kommer in i interiören utan att störa den fria luftcirkulationen. Aluminium reflekterar solens strålar väl, vilket är mycket viktigt inte bara i privata lägenheter utan även i företag vars anställda arbetar på datorer eller bärbara datorer.

Ett brett urval av färger och ytbehandlingar på lamellerna gör det enkelt för dig att välja fönster persienner som passar perfekt till inredningen där de ska placeras.

Persienner: pris, typer och varianter

I Sunlux24-webbutiken hittar du två typer av fönster persienner: Basic och Premium varianter. Den första kännetecknas av lameller vars justering styrs av en persiennsnöre och ett vred. Persiennsnöre används för att höja och sänka persiennerna till önskad höjd. Med vred kan man ställa in lamellens vinkel och justera dem efter solljusets intensitet.

I Premium-varianten används en klassisk persiennsnöre och ett vred eller en sluten snöre, pärla eller vev för kontroll. En ytterligare bekvämlighet (finns även i Basic-varianten) är sidostyrning, tack vare vilken persienner alltid ligger på samma avstånd från fönstret.

Persienner pris varierar mycket och beror på deras typ, storlek och material. Kom dock ihåg att denna typ av produkt ska tjäna många år, så det är inte värt att spara på dem.

persienner premium

Fönster persienner - hur beställer man i Sunlux24-butiken?

Om du letar efter ett fönsterskydd med en ovanlig form (t.ex. en triangel eller en diamant) eller i en icke-standardstorlek, blir våra måttbeställda persienner aluminium perfekta. Med hjälp av en speciell konfigurator på vår webbplats kan man beställa persienner som passar perfekt för allas behov. Vid frågor kontakta oss gärna också via telefon. Det är också en bra idé att beställa gratis prover av lameller och välja den färg och finish som passar dig bäst.

Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet på SunLux24.se webbplats!

Andra produkter