Persienner

Persienner Basic

gammalt pris 498,00 kr
från 423,30 kr
inkl. Moms exkl. frakt
 • 8 lamellfärger
 • för rektangulära fönster
 • möjlighet att välja montering utan borrning
 • produkten skräddarsydd till mm
 • prisvärd
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Persienner Premium 16/25 mm

gammalt pris 564,00 kr
från 479,40 kr
inkl. Moms exkl. frakt
 • cirka 40 lamellfärger att välja
 • för rektangulära samt formade fönster
 • 2 olika lamellbredder att välja
 • möjlighet att välja montering utan borrning
 • produkten skräddarsydd till mm
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-15%

Persienner Premium 35/50 mm

gammalt pris 951,00 kr
från 855,90 kr
inkl. Moms exkl. frakt
 • cirka 40 lamellfärger att välja
 • för rektangulära fönster
 • 2 olika lamellbredder att välja
 • möjlighet att välja montering utan borrning
 • produkten skräddarsydd till mm
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-10%

Persienner aluminium - en lyckad kombination av klassiskt och modernt

Persienner har varit kända för oss alla i flera år. De låter rummet svalna, skyddar mot överdrivet solljus och ser också bra ut i alla interiörer. Det bör inte vara förvånande att persienner aluminium är en populär vy i privata hem och lägenheter, liksom i kontor, företag och offentliga lokaler.

Funktionalitet, enkel justering av mängden ljus som tränger in i interiören och bra värde för pengarna gör persienner aluminium mycket populära bland personer som ansvarar för inredning.

persienner basic

Persienner - varför ska man välja dem?

Persienner aluminium är en lösning som gärna används av flera konkreta anledningar.

Först och främst är de perfekta för alla rum, inklusive interiörer med hög temperatur och fuktighet, såsom ett kök eller badrum. Materialet som de är tillverkade av - aluminium - är mycket motståndskraftigt mot skadliga faktorer, ruttnar inte, förmultnar inte, missfärgas inte eller deformeras inte.

För det andra passar de bra för fönster i alla storlekar, de kan med framgång användas som fönstertäckning för ett litet takfönster eller fönster i ett litet rum, liksom för stora balkongfönster.

Persienner aluminium kännetecknas också av lätt montering och enkel hantering. Dessutom är det enkelt att hålla dem rena. Slitstarkt aluminium är bra för att dammsuga (med försiktighet, naturligtvis utan att trycka för hårt) och torka av med en fuktig trasa.

Persienner låter att exakt reglera mängden solljus som kommer in i interiören utan att störa den fria luftcirkulationen. Aluminium reflekterar solens strålar väl, vilket är mycket viktigt inte bara i privata lägenheter utan även i företag vars anställda arbetar på datorer eller bärbara datorer.

Ett brett urval av färger och ytbehandlingar på lamellerna gör det enkelt för dig att välja fönster persienner som passar perfekt till inredningen där de ska placeras.

Persienner: pris, typer och varianter

I Sunlux24-webbutiken hittar du två typer av fönster persienner: Basic och Premium varianter. Den första kännetecknas av lameller vars justering styrs av en persiennsnöre och ett vred. Persiennsnöre används för att höja och sänka persiennerna till önskad höjd. Med vred kan man ställa in lamellens vinkel och justera dem efter solljusets intensitet.

I Premium-varianten används en klassisk persiennsnöre och ett vred eller en sluten snöre, pärla eller vev för kontroll. En ytterligare bekvämlighet (finns även i Basic-varianten) är sidostyrning, tack vare vilken persienner alltid ligger på samma avstånd från fönstret.

Persienner pris varierar mycket och beror på deras typ, storlek och material. Kom dock ihåg att denna typ av produkt ska tjäna många år, så det är inte värt att spara på dem.

persienner premium

Fönster persienner - hur beställer man i Sunlux24-butiken?

Om du letar efter ett fönsterskydd med en ovanlig form (t.ex. en triangel eller en diamant) eller i en icke-standardstorlek, blir våra måttbeställda persienner aluminium perfekta. Med hjälp av en speciell konfigurator på vår webbplats kan man beställa persienner som passar perfekt för allas behov. Vid frågor kontakta oss gärna också via telefon. Det är också en bra idé att beställa gratis prover av lameller och välja den färg och finish som passar dig bäst.

Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet på SunLux24.se webbplats!

Aluminiumpersienner

Persienner i fönster som är aluminiumtillverkade låter rummet svalna och har använts i flera år och skyddar rummet mot överdrivet solljus. Fönster persienner i aluminium kännetecknas av en hög funktionalitet tack vare dess enkla justering av solljusmängden som tränger in i interiören.

Persienner i fönster i aluminium kan tillämpas i samtliga interiörer. De kan tillämpas både i sovrummet och vardagsrummet eller i mer fuktiga utrymmen som kök och badrum.

Persienner aluminium kännetecknas av enkel montering. Dess slitstarka egenskaper gör att det är lätt att dammsuga aluminiumpersiennerna och rengöra dem.

Basic och Premium

Hos Sunlux24 webbutik finner du både Premium och Basic persienner. Basic persiennerna har lameller där styrningen sköts av ett persiennsnöre med vred. Persiennsnöret används för att både höja och sänka persiennen till den önskade höjden. Solljusets intensitet kan ställas in med hjälp av vridning av vredet.

Persienner Pris

Premiumvarianten har en mer klassisk utformning med ett finare persiennsnöre tillsammans med ett vred och ett slutet snöre. Persienners pris beror på om du väljer Premium eller Basic varianten.

Om du väljer Premiumvarianten så har du upp till 40 olika färger och två bredder på lameller att välja mellan. Båda modellerna kan skräddarsys och kan levereras inom 7 arbetsdagar efter köp av persienner.

Köp persienner i aluminium nu och njut av en bekvämare hem- eller kontorsmiljö.

Satsa på aluminium persienner som är både hållbara, lätta att tvätta och eleganta vilket gör dem till ett prisvärt val till hemmet eller kontoret.

Persienner – Olika färger

Om du inte vet vilka färger på lamellerna som bäst passar dig, så går det bra att beställa kostnadsfria prover. Då kan du välja både finish och färg som passar dina persienner av aluminium bäst.

Tack vare det stora utbudet av färger på persienner fönster så kan du anpassa persiennerna efter interiören.

Om ditt fönster är inte ett vanligt rektangulärt fönster så går det utmärkt att måttbeställa persienner i aluminium som kommer att passa in i de mest ovanliga fönstren.

Andra produkter