Dubbel Rullgardin

Dubbel Rullgardin Basic

gammalt pris 436,00 kr
från 348,80 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 20 olika vävar att välja
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%

Dubbel Rullgardin Premium

gammalt pris 602,40 kr
från 481,92 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • cirka 70 olika vävar att välja
  • möjlighet att välja montering utan borrning
  • produkten skräddarsydd till mm
  • styrning manuell / motoriserad
  • olika komponent färger
Vi rekommenderar Er att beställa gratis tygprover. klicka här, för att välja önskade mönstret.
-20%

Dubbel rullgardin är en produkt för de som uppskattar elegans. Fördelen här är att man kan enkelt reglera mängden av ljus som faller in i rummet utan att behöva avslöja hela fönstret. Detta beror på tyget som är utrustat i två lodräta segmenter med varierande grad av genomsynlighet. Två tyger som ligger mittemot varandra ger fullständig kontroll över ljusinsläppet i rummet. Om det behövs kan man rulla upp produkten helt och avslöja fönstret.

Din fashionabla dubbel rullgardin med många funktioner och fördelar

Dubbel rullgardin blev den mest fashionabla produkt att dekorera fönstren med. Detta beror främst på dess ganska universell karaktär, men också för att de passar perfekt in i modern inredning, både bostäder och kontor. Förutom den fantastiska designen är mycket funktionell. Det karakteristiska utseendet kombinerar fördelarna av vanliga rullgardiner samt horisentella persienner, och på ett smart sätt kan du styra mängden av ljuset som faller in i interiören. Sådan smidig betjäning gör rummen ljusa. Möjligheten att välja rätt tygfärg från vår breda urvalet låter anpassa fönstret inredningen till boendets design.Sunlux24 dubbla rullgardiner är baserade på ett funktionellt system med enkelt montering och styrning. De vågräta ränderna och den diskreta nätet fungerar fantastiskt under soliga dagar, samtidigt skyddar dem rummen från nyfikna blikar. Lämplig användning av produkten tillåter oss att utnyttja produktens möjligheter. Allt det tack vare högkvalitativ mekanism som används i vår produktion. Läs vilken av våra dubbelrullgardins modeller passar dig bäst.

Modeller

I vårt offert hittar ni dubbel rullgardin i en aluminium kassett eller med monteringsprofil. Vi erbjuder komponenter i följande färger: vit, grå eller svårt för modellen med bärprofil eller vit, grå och gräddig för modellen i en kassett. Allt för att fylla era förväntningar.

Styrning

Standard betjäning sker med traditionell kulkedja. Kulkedjas färg anpassas till alla andra komponente. Den vanligaste kulkedja är gjort av plast men man kan också beställa en dubbel rullgardin med metallkedja.

Tyger

I vår kollektion hittar ni ca 100 olika tyger. Vi rekommenderar att använda vår tygfilter som hjälper sortera tyg efter specifika egenskaper, så som färg, ljusinsläppet, fuktavvisning, flamsäkerhet etc. Vi rekommenderar också att beställa gratis tygprover för att undvika misslyckat val.

Montering

Alla våra produkter levereras med monterings beslag. Därför är det så viktigt att välja rätt monteringsätt under beställningsprocessen.

Andra produkter