Panelgardiner

Panelgardiner

gammalt pris 1 728,15 kr
från 1 555,34 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 2 modeller
  • cirka 200 olika vävar
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
-10%

Alternativ till gardiner – panelgardiner

Panelgardiner utgör ett modernt alternativ till klassiska gardiner, skira gardiner eller rullgardiner. De är perfekta för både glaserade kontorsutrymmen och privata bostadsutrymmen. Panelgardiner är glidremsor av material som främst skyddar mot solstrålning, vilket begränsar dagsljusets åtkomst till rummet.

Montering av “gardiner-paneler” – bra att veta!

Även om montering av gardiner paneler är relativt enkel och inte invasiv, är det värt att rådgöra med en av våra specialister i förväg när man beslutar att köpa dem. På detta sätt undviker du extra kostnader vid exempelvis dåligt anpassade skenor.

Innan monteringen, se till att taket och väggarna i ditt rum är helt jämna för att inte hindra panelernas rörelse och undvika behovet av att trimma var och en av dem. Kom också ihåg att ange exakta mått. På så sätt kan du skydda dig mot att skada fönster och väggar.

Hur monterar man panelgardiner?

Tack vare möjligheten för lämplig konfiguration av skenan är det möjligt att justera höjden och bredden på panelgardinerna efter egna behov och specificiteten för lägenhet, hus eller företagsbyggnad. Panelgardiner måttbeställda som finns i vår butik kan med framgång användas både på företagskontor och i hemmets matsal, vardagsrum, såväl som i mindre rum som badrum eller barnrum.

Hos oss kan du välja och konfigurera gardiner paneler efter dina önskemål och storlek på lägenheten. Du kan välja vilken skenbredd som helst mellan 70 cm och 450 cm och en höjd mellan 50 cm och 300 cm. Om bredden är större än 2,6 meter förbehåller vi oss dock rätten att dela skenan.

Vi rekommenderar att man kontaktar en specialist innan man installerar panelgardiner även fast installationen är relativt enkel. Det är viktigt att se till att ytorna där skenorna ska fästas är jämna och raka. Panelgardiners bredd och skenornas längd kan måttbeställas och skräddarsys efter dina behov. Då varje utrymme är unikt vare sig det är vardagsrummet, köket eller kontorslokalen så anpassar vi panelgardinens textur, bredd och färgton efter interiörens utseende. Dessutom har vi 200 vävar att välja mellan som kommer att passa just dina behov.

Panelgardiner – inte bara för vardagsrummet

Panelgardiner som finns på Sunlux24.pl finns i två monteringsversioner: som en kompositskärm gjord av flera mindre paneler och som en frihängande konstruktion. I det första fallet drar en panel efter sig den andra, den andra drar den tredje osv. System med frihängande paneler möjliggör valfri positionering av varje enskild panel efter dina behov. Det gör det också lättare att byta ut panelen vid skada eller fullständig förstörelse, utan att behöva köpa hela satsen en andra gång.

Tyger som våra paneler tillverkades av finns i så många som 156 mönster, som skiljer sig bland annat i färg och nivå av ljusgenomsläpp. Välj mellan transparenta, halvtransparenta, dämpande och mörkläggande tyger. Genom att använda upphängning gardiner skena kan du fritt blanda texturer och material (med högre och lägre ytvikt) för att ge ditt utrymme en unik karaktär. I vårt erbjudande hittar du både panelgardiner enfärgade och panelgardiner mönstrade som säkert kommer att uppfylla dina förväntningar!

Panelgardiner, alltså ett modernt solskydd

Panelgardiner är en modern dekoration som ger hela interiören en unik karaktär. Den är elegant och kännetecknas av hög hållbarhet. I motsats till klassiska gardiner eller skira gardiner är gardiner paneler mer hållbara och isolerar bättre ljus, och deras minimalistiska utseende betonar interiörens moderna karaktär. Deras snitt hänvisar till de rörliga, glidande skiljeväggarna som är kända från japanska hus.

Ytterligare egenskaper hos panelgardinerna är deras motståndskraft mot fukt och eld, samt möjligheten att använda en gummierad eller pärlrygg. Den nedre stången kan vara av trä, aluminium eller i samma stil som den övre stången (s.k. absolut modell).

Den kostnadsfria konfiguratorn som finns på vår webbplats hjälper dig att granska och anpassa enskilda element i panelgardinerna.

Vi inbjuder dig att bekanta dig med hela vårt utbud av panelgardiner för vardagsrum, kök och andra rum i lägenheten, huset eller kontoret.

Fördelarna med panelgardiner

Panelgardiner är ett alternativ till traditionella gardiner och ser till att utrymmet får en modernare och ett elegantare utseende. Du kan välja fritt mellan mönstrade eller enfärgade panelgardiner beroende på interiören som du vill skydda mot solljus. För kontorslokaler och industrier rekommenderas enfärgade panelgardiner då de har ett renare och mer diskret utseende.

För hemmet exempelvis för vardagsrummet, tonårsrummet eller köket rekommenderas mönstrade panelgardiner som ger ett mer personligt och färgglatt intryck.

Panelgardiner mönstrade eller panelgardiner enfärgade har en annan fördel gentemot andra gardinlösningar. De är inte iögonfallande när man drar isär dem och ger en vacker och elegant inramning av fönstret. När panelgardinen täcker fönstret ger den också ett icke påtvingande utseende som smälter in med omgivningens utseende. De kräver ingen elektrisk styrning och styrs manuellt antingen med en klassisk trästång eller en mer minimalistisk aluminiumstång.

Andra produkter