Panelgardiner

Panelgardiner

gammalt pris 1 517,40 kr
från 1 365,66 kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • 2 modeller
  • cirka 200 olika vävar
  • produkten skräddarsydd till mm
  • prisvärd
-10%

Vad är panelgardiner egentligen?

Panelgardiner består av paneler som är 50-120 cm breda. Panelerna kan dras fram och tillbaka i flerspårig skena och placeras där du vill. Hos oss väljer du bland 2- till 5- spårig skenor. Fördelen med detta system är möjligheten att utbyta på ett mycket enkelt sätt paneler och bilda en ny, annorlunda komposition. Det finns också möjligheten att köpa endast mekanismen utan paneler.

Styrning och montering av panelgardiner

Fönsterpaneler kan styras med hjälp av en snöre eller ett magnetiskt clips. Detta är en stor bekvämlighet för hushållsmedlemmar som skuggar och avslöjar fönster flera gånger om dagen. Med paneler från vårt erbjudande, i ett ögonblick kommer Ni att få mörkret, skydd från solstrålar,eller om det så behövs bättre ljusinsläppning. De monteras på väggen eller i taket, vilket också ger många arrangemang alternativ. Vi är övertygade om att användandet av fönsterpaneler från vårt erbjudande kommer att skapa en original och samtidigt mycket estetisk inredning.

Panelgardiner till sovrum eller vardagsrum

I vår online butik hittar Ni bred urval av tyger i olika färger. Hög tillgänglighet av olika varianter ger möjlighet att välja den bästa typen av fönsterpaneler. Dessa monteras oftast i sovrummen och vardagsrummen, men de kan också användas i andra rum, t.ex. kök.

Fönsterpaneler i barnrummet

Paneler av denna typ är också ett utmärkt val för ett rum där ett barn leker och sover. Det här är en mycket original typ av gardin, som säkert kommer att uppskattas av den yngste som kommer att vara lycklig att leka och spendera tid i sitt lilla kungarike. Vi erbjuder olika färgversioner med intressant grafik på.

Andra produkter