Insektsnät

Insektsnät

gammalt pris 349,47 kr
från 279,58 kr kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • myggnät ram
  • rullmyggnät
  • myggnät ram med förstärkt profil
  • möjlighet att välja montering utan borrning
-20%

Insektsnät

I vår butik hittar ni ett brett utbud av produkter som skyddar era hem och arbetsplatser mot insekter. Vår insektsnätt är ett praktiskt val som stänger alla insekter ute. Bekymra er inte. Myggor, flugor, spindlar och getingar blir inget besvär längre. Sunlux insektsnätt är en enkel men mycket effektiv lösning för de som uppskattar en god natts sömn med öppet fönster utan irriterande surr.

Modeller

SMyggnät är ett enkelt sätt att undvika oönskade insekter i era bostäder. Vi erbjuder två typer av insektsnät: ett skärm som man kan sätta ihop själv (den behålls i fönsternisch hela tiden) eller rullmyggnätt som man kan dra upp eller ner vid behov. Insektsnät profil kan tillverkas av två typer av aluminium: valsade eller extruderad. Enligt önskan kan ni välja bland standardprofil (valsade) eller förstärkt (extruderad). Rullmyggnät är lik en rullgardin i en rund kassett. En stor fördel är att rullmyggnät är utrustad i sidokanaler. Den betjänas med fjädermekanism. Våra produkter kan utrustas med ytterligare komponenter såsom en borsttätning, extra handtag, eller avslutningsprofil.

Färger

Profiler av insektsnät skärm, kassetter och sidokanaler för rullmyggnät är tillgänliga i följande färger: vit, beige, brun och silver. Ett sådant val låter er anpassa rätt färg till fönsterram eller byggnadens fasad.

Nät

Våra nät är tillverkade av glasfiber. De erbjuds i följande färger: svart och antracit. På begäran kan vi använda förstärkande nät för insektsnät skärm. Då behöver ni inte oroa er att era husdjur förstör dem med klorna. Vi rekommenderar också en nyhet – antiallergisk nät.

Montering

Alla våra produkter levereras med monteringstillbehör. Var vänlig och välj rätt monteringssätt i vår butik. Samtidigt väljer ni fästen. Det är särskild viktig när ni beställer rullmyggnätt, där man måste välja rätt modell och sidokanaler.

Andra produkter