Insektsnät

Insektsnät

gammalt pris 349,47 kr
från 297,05 kr kr
inkl. Moms exkl. frakt
  • myggnät ram
  • rullmyggnät
  • myggnät ram med förstärkt profil
  • möjlighet att välja montering utan borrning
-15%

Insektsnät - ett effektivt skydd mot insekter

Insektsnät är en funktionell och diskret form av skydd mot oönskade insekter. Tillverkat av ett tätt glasfibernät garanterar det en god natts sömn vid öppna dörrar och fönster, samtidigt som det säkerställer tillräcklig ljustransmittans och luftcirkulation.

Insektsnät som finns i Sunlux24-erbjudandet kommer att fungera bra på kontor och arbetsrum och samtidigt minska surr av insekter under ett affärsmöte. Myggnät för balkongdörr är en perfekt lösning om du bor i ett höghus och har ett litet barn eller ett husdjur. På begäran kan man använda ett förstärkt material som kommer att överleva konfrontationen med klorna hos en hund eller katt.

Myggnät metervara för självmontering

Myggnät metervara är relativt enkla att montera och kompatibla med de flesta fönsterprofilerna. På grund av logistik levereras de i delar för självmontering. Satsen innehåller uppsättningar icke-invasiva monteringsfästen - du behöver inte något elverktyg, du behöver bara en vanlig skruvmejsel.

Insektsnät i form av skärm monteras i fönsterhål, balkong- eller terrassfönster vanligtvis under hela året. Myggnät rullgardin är utrustad med styrningar och en speciell fjädermekanism som säkerställer smidig drift och justering. Man kan rulla ut nätet beroende på dina behov. Utan problem kan du ta av och rengöra det i fall av smuts.

Kan ett rum med insektsnät vädras? Insektsnät rullgardin gör det möjligt att vädra lägenheten även med ljuset på. Det är också ett perfekt skydd om man planerar möte med vänner i trädgårdens lusthus.

Insektsnät aluminium - använd Sunlux24 konfigurator

Myggnätprofiler kan tillverkas av två typer aluminium: valsad och strängsprutad aluminium, som kännetecknas av mycket god värmeisolering. Både myggnätprofiler och styrningar finns i fyra färger: vit, beige, brun och silver.

När det gäller fyllnadsnät finns det två färger att välja mellan - svart och antracit. Färg på enskilda element bör anpassas till fasadens och fönsterkarmens nyans. En nyhet i erbjudandet av Sunlux24-butiken är antiallergiska nät som används i insektsnät. De förhindrar att pollen kommer in i rummen och skyddar dem dessutom mot åtkomst av skadliga allergener.

Vi uppmuntrar dig att använda vår konfigurator - allt du behöver göra är att välja lämplig typ av insektsnät rullgardin, typ av styrning och ange fönstrets mått till en decimal, så gör vi resten.

Våra produkter kan också utrustas med ytterligare tillbehör, till exempel: en borsttätning, ett extra handtag eller - för vissa insektsnät - en speciell stängningsprofil. På vår webbsida kan man välja dessa tillbehör.

Välkommen att handla!

Andra produkter