Plissegardiner basic för takfönster

1Modell

DF 20 Basic
Modellen utrustade med två reglerbara lister som dras både uppifrån och ner samt nerifrån och upp. Dessutom finns det två fasta skenor (monteringsskenor)
DF 40 Basic
Modellen utrustade med tre reglerbara lister som kan dras både uppifrån och ner samt nerifrån och upp. Modellen består av två tyger. Varje tyg kan täcka hela fönsterytan/glasytan. Man kan ansluta en mörkläggande tyg till en genomlysande. Den är också möjligt att välja en vanlig plisserad tyg och en duette tyg (med bikakestruktur). Olika blandningar är möjliga här.
DF Comfort 20 Basic
Modellen är utrustade med två reglerbara lister som dras både uppifrån och ner samt nerifrån och upp. Dessutom finns det två fasta skenor (monteringsskenor) samt sidokanaler.
DF Comfort 40 Basic
Modellen utrustade med tre reglerbara lister som kan dras både uppifrån och ner samt nerifrån och upp. Dessutom finns det två fasta skenor (monteringsskenor). Modellen består av två tyger. Varje tyg kan täcka hela fönsterytan/glasytan. Man kan ansluta en mörkläggande tyg till en genomlysande. Den är också möjligt att välja en vanlig plisserad tyg och en duette tyg (med bikakestruktur). Olika blandningar är möjliga här.