Plissegardin Cosiflor

1Fönsterform

Rektangulära
Klassiska fönsterformer ger oss möjlighet att välja mellan linspänd plissegardiner eller frihängande. Linspänd plisse kan monteras direkt i fönstret. De fungerar alldeles utmärkt i öppningsbara fönster, därför har de bred användning.Frihängande plissegardin kan monteras i nisch eller direkt i fönstret. Båda monteringssätt är inte komplicerade.
Formade
Vi erbjuder också plissegardiner i form av triangel eller trapets. Dessa produkter är lämpliga i fönster som finns t.ex. i vindsrum, samt ovanlig eller gammaldags arkitektur där det är förbjudet att byta formade fönster till klassiska. Plissor är väl lämpade för futuristiska byggnaden med ovanliga fönster.
Plafond
Plafond är en modern lösning för de som vill täcka horisontell monterade fönster. Oftast används de i vinterträdgård eller glasbyggnader, där taket ska skyddas mot infallande solstrålar. Det är också en utmärkt produkt för stora fönster i vindsrum.
Plafond, Formade
Plafond täcker olika fönster, även de med mest sofistikerade former. De har en bred användning. Plafond är en bra lösning för horisontell monterade takfönster eller stora lutande fönster. Det är en utmärkt produkt för vinterträdgård.