Har du frågor? Ring 040 262600
 

Plissegardiner XL


Vara plissegardiner passar alla fönster former och fönstertyper. Tack vare deras funktionalitet och olika tygets egenskaper, sa som t.ex. flamsäkerhet är de lämpliga för industriella utrymmen, kontor samt vanliga lägenheter. Alla plissegardiner i var butik är ocksa tillgänliga i storlek XL.

Ett vanligt problem som man kan möta medan man väljer solskydd är att välja rätt produkt till rummets karaktär, men vad som verkar svarare är att hitta en som passar stora fönsterytor. Alla produkter har vissa gränsmatt.

En del vara kunder är ute efter plissegardiner. Det är en mycket modern form av solskydd, som tack vare en rik samling av tyger samt olika styrningsmöjligheter ger perfekt skydd mot solen och nyfikna blickar.Standard plissegardiner har dock en nackdel - de är ganska begränsade pa de maximala dimensioner. Kundintresse av plissegardiner lämpliga för stora fönsterytor har resulterat i inledningen av mattanpassade plissegardiner XL till Sunlux24.Denna mycket moderna och innovativa produkten kan redan tillverkas efter angivna matt ocksa för större fönster. Plissegardiner XL har samma fördelar som mindre motsvarigheter, dessutom att de nya 50 mm veck ger produkten unik karaktär.

Plissegardiner, särskild plissegardiner lämpliga för stora fönster är den bästa lösningen för stora rum. Nu kan vi njuta av ett perfekt komplement till fönsterfasad, vilket skapar en fantastisk effekt.De vinner krig med vanliga rullgardiner tack vare tyger som definieras med hjälp av tre indikatorer: absorption, transmission och reflektion av solljus. Med lämpligt val av tyg egenskaper bildar man optimalt skydd mot sol och förlust av integritet.

-20%
Plissegardin XL
från 575,40 SEK
Vi rekommenderar att beställa gratis tygprover. Vänligen klicka här, för att gå till din beställning.
Produktkonfiguration är enklare än du tror:
Här beställer du önskad produkt i några enkla steg:
1
Välj modell

2
Välj tyg

3
Välj komponentsfärg

4
Välj monteringssätt

5
Måttagning

Vänligen mät ditt fönster noggrant.
Läs vår måttagningsanvisning.
Har du frågor?
040 262600